J20 Region öst - Herrishockey

7 oktober 2024 21:50
Ishockey

Mål av Liam Larnebo och Alexander Thors räckte inte för Enköping

Mål av Liam Larnebo och Alexander Thors räckte inte för EnköpingMål av Liam Larnebo och Alexander Thors räckte inte för Enköping

Enköping höll inte hela matchen borta mot Wings Arlanda

Enköping höll inte hela matchen borta mot Wings ArlandaEnköping höll inte hela matchen borta mot Wings Arlanda

Enköping föll mot Nyköping – efter avgörande i tredje

Enköping föll mot Nyköping – efter avgörande i tredjeEnköping föll mot Nyköping – efter avgörande i tredje
25 november 2023 18:21
Ishockey

Enköping avgjorde mot Huddinge i förlängningen

Enköping avgjorde mot Huddinge i förlängningenEnköping avgjorde mot Huddinge i förlängningen
20 november 2023 21:51
Ishockey

Enköping föll mot Nyköping - efter sent avgörande

Enköping föll mot Nyköping - efter sent avgörandeEnköping föll mot Nyköping - efter sent avgörande
18 november 2023 19:37
Ishockey

Efterlängtad seger för Enköping - bröt förlustsviten mot Göta Traneberg

Efterlängtad seger för Enköping - bröt förlustsviten mot Göta TranebergEfterlängtad seger för Enköping - bröt förlustsviten mot Göta Traneberg
13 november 2023 21:46
Ishockey

Förlust mot Tyresö Hanviken Hockey för Enköping

Förlust mot Tyresö Hanviken Hockey för EnköpingFörlust mot Tyresö Hanviken Hockey för Enköping
11 november 2023 18:52
Ishockey

Enköping utklassat av Wings Arlanda borta - med 2-10

Enköping utklassat av Wings Arlanda borta - med 2-10Enköping utklassat av Wings Arlanda borta - med 2-10
6 november 2023 21:45
Ishockey

Förlängningsavgörande när Enköping föll mot Sollentuna

Förlängningsavgörande när Enköping föll mot SollentunaFörlängningsavgörande när Enköping föll mot Sollentuna
4 november 2023 15:18
Ishockey

Förlängningsavgörande när Enköping föll mot Nacka

Förlängningsavgörande när Enköping föll mot NackaFörlängningsavgörande när Enköping föll mot Nacka
30 oktober 2023 22:22
Ishockey

Enköping förlorade mot Vallentuna - släppte in tre mål i tredje perioden

Enköping förlorade mot Vallentuna - släppte in tre mål i tredje periodenEnköping förlorade mot Vallentuna - släppte in tre mål i tredje perioden
28 oktober 2023 18:27
Ishockey

Klar seger för Enköping - vann med 6-1 mot Värmdö

Klar seger för Enköping - vann med 6-1 mot VärmdöKlar seger för Enköping - vann med 6-1 mot Värmdö
21 oktober 2023 18:12
Ishockey

Tung förlust på bortaplan för Enköping mot Huddinge

Tung förlust på bortaplan för Enköping mot HuddingeTung förlust på bortaplan för Enköping mot Huddinge
16 oktober 2023 21:48
Ishockey

Enköping föll mot Nyköping - efter avgörande i tredje

Enköping föll mot Nyköping - efter avgörande i tredjeEnköping föll mot Nyköping - efter avgörande i tredje
14 oktober 2023 17:52
Ishockey

Magnus Johansen gjorde två mål när Enköping vann

Magnus Johansen gjorde två mål när Enköping vannMagnus Johansen gjorde två mål när Enköping vann
9 oktober 2023 21:46
Ishockey

Ludvig Siljesvärds mål räckte inte för Enköping mot Tyresö Hanviken Hockey

Ludvig Siljesvärds mål räckte inte för Enköping mot Tyresö Hanviken HockeyLudvig Siljesvärds mål räckte inte för Enköping mot Tyresö Hanviken Hockey
7 oktober 2023 18:15
Ishockey

Enköping vann mot Wings Arlanda på hemmaplan

Enköping vann mot Wings Arlanda på hemmaplanEnköping vann mot Wings Arlanda på hemmaplan