Mål av Liam Larnebo och Alexander Thors räckte inte för Enköping

Enköping förlorade mötet med Huddinge borta med 3-5 (1-2, 0-2, 2-1) i J20 Region öst herr i ishockey på måndagen.

Huddinge IK vann mot Enköpings SK HK

Ishockey2024-10-07 21:50

Första perioden var jämn. Enköping inledde bäst och tog ledningen genom Liam Larnebo efter 5.38, men Huddinge kvitterade genom Victor Abrahamsson. Och Huddinge hann också ta ledningen, genom Rasmus Dahlqvist. Huddinge gjorde två mål i andra perioden och gick från 2-1 till 4-1.

Enköping reducerade dock till 4-2 genom Alexander Thors efter 20.25 av perioden. Huddinge ökade ledningen till 5-2 genom Axel Klingvall efter 2.47 i tredje perioden.

Liam Larnebo reducerade förvisso, men närmare än 5-3 kom inte Enköping. Huddinge tog därmed en säker seger.

Enköpings Liam Larnebo stod för tre poäng, varav två mål. Axel Diberius hade tre assists för Huddinge och Rasmus Dahlqvist gjorde tre mål.

I tabellen innebär det här att Enköping nu ligger på sjunde plats. Huddinge är på andra plats.

Nästa motstånd för Enköping är Flemingsberg. Lagen möts lördag 12 oktober 17.40 i Visättra Ishall.