Under onsdagsförmiddagen hade hon en träff med en av de två advokater som bistår hemtjänstföretaget med juridisk hjälp. Hon berättar att man under mötet bestämde att börja med en skrivelse till Enköpings kommun.
– Där ska vi lägga fram vår ståndpunkt, det vill säga att vi anser att avtalet har sagts upp på felaktiga grunder, säger hon.
Och sen?
– Vi avvaktar först kommunens svar. Är det ingen som bryr sig kan det bli så att vi stämmer kommunen för avtalsbrott, säger hon.
Både Allas Vård och Omsorg och Continuum fortsätter hävda att de inte förstår varför avtalen sas upp och båda verksamhetsutövarna tillbakavisar starkt att de ägnat sig åt välfärdsbrottslighet, ett påstående som använts av kommunen i samband med uppsägningen.
Även Edvard Camara, vd för Continuum, säger till EP att han inte är främmande för att stämma kommunen men att han ännu inte tagit något beslut.
– Vi är fortfarande så chockade över det som hänt att vi inte landat i något beslut än. Men vi överväger olika alternativ tillsammans med vår advokatbyrå, säger han.
Båda företagarna är övertygade om att de skulle vinna en stämningsprocess.
– Absolut, vi har inget att dölja och jag är inte orolig. Vi kommer inte att ge oss utan kamp, säger Murisa Blazevic.
Det var den 22 maj som Enköpings kommuns vård- och omsorgsförvaltning sa upp avtalen med de två hemtjänstföretagen. Samma dag meddelade kommunen också i ett pressmeddelande att företagen var polisanmälda och att polisens förundersökning pågick.
Exakt varför avtalen sas upp preciserades inte utan kommunen beskrev att man funnit "oklarheter i ekonomiska transaktioner". Hemtjänstföretagen säger att de inte heller fått veta vad det är de anklagas för.
Både företagen hävdar också att de inte fick någon förvarning om kommunens misstankar innan avtalen sas upp och framförde omedelbart kritik om detta.
I efterhand har det visat sig att polisen hade lagt ner förundersökningen mot Allas Vård och Omsorg i april, fem veckor innan pressmeddelandet skickades ut eftersom man inte fått in tillräckligt underlag för att kunna utreda ärendet. För en vecka sedan kompletterade kommunen underlaget och polisen öppnade då förundersökningen igen. Dock var underlaget fortfarande otillräckligt.
Anmälan mot Continuum hade för en vecka sedan ännu inte börjat utredas.