ESK föll tungt hemma mot Östervåla – så rapporterade vi ESK föll tungt hemma mot Östervåla – så rapporterade vi

ESK:s nyckelspelare går för höstens tredje nolla

ESK:s nyckelspelare går för höstens tredje nollaESK:s nyckelspelare går för höstens tredje nolla
Ställs mot en av seriens bästa spelare
18 augusti 2024 19:47
Fotboll

Enköpings IS utklassat av VP Uppsala borta - med 1-6

Enköpings IS utklassat av VP Uppsala borta - med 1-6Enköpings IS utklassat av VP Uppsala borta - med 1-6
Fotboll

Nova Lindbergs mål räckte inte för Örsundsbro mot Bälinge 2

Nova Lindbergs mål räckte inte för Örsundsbro mot Bälinge 2Nova Lindbergs mål räckte inte för Örsundsbro mot Bälinge 2
18 augusti 2024 18:47
Fotboll

Tungt poängtapp för ESK i Västerås – se mål och höjdpunkter här

Tungt poängtapp för ESK i Västerås – se mål och höjdpunkter härTungt poängtapp för ESK i Västerås – se mål och höjdpunkter här
Skiljebo kvitterade på stopptid Se Zetterströms kanonskott i nättaket
18 augusti 2024 18:16
Fotboll

Dyrbara poängmissen – ESK tappade in kvitteringen mot Skiljebo

Dyrbara poängmissen – ESK tappade in kvitteringen mot SkiljeboDyrbara poängmissen – ESK tappade in kvitteringen mot Skiljebo
TV: Se tunga misstagetNye ESK-backen mötte sin gamla klubb: "Konstig känsla"

Mål av Leopord Eriksson och Daniel Hagelin räckte inte för Södra Trögd

Mål av Leopord Eriksson och Daniel Hagelin räckte inte för Södra TrögdMål av Leopord Eriksson och Daniel Hagelin räckte inte för Södra Trögd
17 augusti 2024 16:49
Fotboll

Oavgjort mellan Enköping Utd och Alsike IF

Oavgjort mellan Enköping Utd och Alsike IFOavgjort mellan Enköping Utd och Alsike IF

ESK sköna skräll – tog höstens första trea i Tierp

ESK sköna skräll – tog höstens första trea i TierpESK sköna skräll – tog höstens första trea i Tierp
Tränaren: "Vår bästa insats för säsongen"14-åriga löftet debuterade
17 augusti 2024 05:00
Fotboll

ESK:s jakt på serieledning fortsätter i Västerås: "Blir råtufft"

ESK:s jakt på serieledning fortsätter i Västerås: "Blir råtufft"ESK:s jakt på serieledning fortsätter i Västerås: "Blir råtufft"
Tränaren och mittbacksklippan avstängda
16 augusti 2024 21:55
Fotboll

Enköping United avgjorde i andra halvlek mot Unik 2

Enköping United avgjorde i andra halvlek mot Unik 2Enköping United avgjorde i andra halvlek mot Unik 2
Fotboll

Sandra Åkermans mål räckte inte för Fanna mot Sunnersta

Sandra Åkermans mål räckte inte för Fanna mot SunnerstaSandra Åkermans mål räckte inte för Fanna mot Sunnersta
16 augusti 2024 21:34
Fotboll

Fanna sänkte Håbo - Adrian Alan matchhjälte

Fanna sänkte Håbo - Adrian Alan matchhjälteFanna sänkte Håbo - Adrian Alan matchhjälte
16 augusti 2024 20:49
Fotboll

Serge Barume Obadia målskytt när Elvan förlorade

Serge Barume Obadia målskytt när Elvan förloradeSerge Barume Obadia målskytt när Elvan förlorade

Tung förlust för Enköping borta mot Sollentuna

Tung förlust för Enköping borta mot SollentunaTung förlust för Enköping borta mot Sollentuna
14 augusti 2024 19:00
Fotboll

Fanna F11 vann EP-cupen efter straffdrama

Fanna F11 vann EP-cupen efter straffdrama Fanna F11 vann EP-cupen efter straffdrama