Se dina lokala lag live på eposten.se!

Den lokala fotbollen går in i den där härligt hemska delen av säsongen där allt avgörs. Enskilda prestationer kan göra spelare till odödliga hjältar eller syndabockar för evigt efter kostsamma och ödesdigra misstag. Och nu kan du följa det på eposten.se.

Live-sänd sport 1 september 2022 13:00
Det här är en krönika. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Allt står och väger. Ingenting är avgjort. Planerna är klippta och linjerna kritade för avgörandena som kan betyda himmel eller ytterligare en säsongs satsning mot just det himmelrike man möjligen missade med en satanisk felträff. 

Då tar vi på Enköpings-Posten chansen.

Under september månad gör vi en satsning för att visa upplösningen i den lokala fotbollen för våra prenumeranter live på eposten.se.

LIVEKALENDER: Se vilka matcher som planeras att sändas här!

Jag måste erkänna att det aldrig blir så elektriskt, så infernaliskt spännande, som att få vara på plats och uppleva det själv.  

Ljuden, dofterna av nykokt korv mixat med liniment och blött gräs och det "speciella dallret i luften" när allting står på sin spets. 

Men de lokala lagen har supportrar, och vi på EP har läsare, som inte har möjligheten att vara på plats, och därför vill EP erbjuda möjligheten att uppleva avgörandena med egna ögon.

Du som är prenumerant kommer att få chansen att se ett tiotal högoktaniga, lokala fotbollsmatcher – och en hockeymatch – under september när det betyder som mest.

Premiärsändningen på eposten.se blir ESK-damernas sexpoängsmatch hemma på Enavallen mot Bele Barkarby i division 2 mellersta Svealand på lördag.

Seger betyder att ESK fortfarande har chansen att nå en topplacering bakom seriesuveränen Västerås och att man fortsatt kan drömma om division 1-status till nästa säsong.

På söndag kan ESK:s herrar ta ett viktigt kliv mot en topplacering i trean i mötet mot serieledande Arlanda. ESK-herrarnas dröm om en kvalplats till division 2 lever i allra högsta grad. Även den matchen ser du på eposten.se

Septembers höjdpunkt kan onekligen avgörandet i division 4 bli.

Den 9 september åker den veritabla segermaskinen Fanna till Midgårdsvallen för att säkra seriesegern mot tabelltvåan Märsta.

Fannaherrarnas facit är imponerande. Man är obesegrade efter 17 kamper den här säsongen. Visst, det kan fortfarande finnas en teoretisk risk att Tosse Larsson och de andra FBK:arna dribblar bort sig mot slutet av september, men seger på Midgårdsvallen kan betyda serieledning med åtta poäng och att den trista sejouren i fyran bara blev en ettårig parentes.

Allt det – och mycket mer som vi lovar att återkomma till i god tid inför sändningarna – kan du som prenumerant på Enköpings-Posten uppleva på eposten.se.

Häng med!

PRENUMERERA: Så ser du matcherna!


 
 
 
 
 
 
Live-sport i Enköping

Live: Se ESK Hockey ta emot Köping i het försäsongskamp - läge för revansch?

Live: Se ESK Hockey ta emot Köping i het försäsongskamp - läge för revansch?

Livekalender: Här är sporten vi direktsänder

Kundinfo
Livekalender: Här är sporten vi direktsänder
Läs mer!

Adrian tillbaka i Fanna: "Bra mix av spelare, god chans att vara stabilt lag" • Här är helgens matcher inomhus

Adrian tillbaka i Fanna: "Bra mix av spelare, god chans att vara stabilt lag" • Här är helgens matcher inomhus

På väg tillbaka efter svåra korsbandsskadan: "Tänker inte stressa"

På väg tillbaka efter svåra korsbandsskadan: "Tänker inte stressa"
Visa fler
Ämnen du kan följa