Hon sitter med sin dotter och några kompisar på Systrar två och fikar. Hon har flera åsikter om hotellförslaget men har inte tidigare tänkt tanken att skicka in något yttrande.
– Jag tycker ju att det är jättebra med ett hotell men förslaget är kanske lite väl modernt. Det borde anpassas bättre till övriga byggnader. En lite äldre stil, det här är ju inte Stockholm direkt, säger hon.
EP ställer frågan till några Enköpingsbor hur de resonerar kring hotellförslaget. Den 29 juni öppnades möjligheterna för Enköpingsborna att säga vad de tycker om förslaget och denna så kallade samrådstid pågår till och med den 10 juli.
Ingen av dem EP träffar runt torget har ännu använt sig av denna möjlighet att tycka till men på kommunens planavdelning intygar man att ett flertal så kallade yttranden har kommit in.
Hur många är för tidigt att säga. Planartitekten Domagoj Lovas skriver i ett mejl att sammanställningen görs först när samrådstiden är slut och det är dags att sortera, analysera och bemöta åsikterna.
Han berättar dock att det "började rinna in en massa yttranden från alla håll och kanter" efter att felaktig information spridits på sociala medier. Ett par exempel på det var att politikerna påstods vara redo att klubba beslutet redan veckan efter att kommunen presenterat förslaget på torget och att det fanns två förslag om vad som ska byggas.
Uppgifterna fick Enköpings kommun att gå ut på sin hemsida och dementera båda påståendena.
EP har på eposten.se en egen enkät där vi uppmanar läsarna att tycka till om nya hotellförslaget. Hittills har 44 procent svarat "Ja, verkligen" på frågan om de gillar förslaget medan 22 procent har svarat "Absolut inte".
En av de positiva är Bredsandsbon Annika Sagström som EP träffar på Kyrkogatan.
– Jag tror att det här blir bra. Ett hotell kommer att locka hit både affärer och besökare, det behövs för utvecklingen av stan, säger hon.
När kommunens planavdelning sammanställt de synpunkter som kommer fram ska redogörelsen användas till att utvärdera och eventuellt justera förslaget innan det går vidare i processen.
Nästa steg blir den så kallade granskningen, vars syfte är att se till så förslaget uppfyller alla krav och att hänsyn tagits till eventuella synpunkter från allmänheten och andra berörda parter.