Enköpingsseglare mötte eliten i MarstrandEnköpingsseglare mötte eliten i Marstrand
6 oktober 2022 15:00
Golf

Carla och Sören bäst av golfseniorerna - tog flest poäng i år och vann pokalen

Carla och Sören bäst av golfseniorerna - tog flest poäng i år och vann pokalenCarla och Sören bäst av golfseniorerna - tog flest poäng i år och vann pokalen
4 oktober 2022 14:00
Handboll

Ossis minnesfond - Prisade profiler: "Tar körkort" - "Något till frun"

Ossis minnesfond - Prisade profiler: "Tar körkort" - "Något till frun"Ossis minnesfond - Prisade profiler: "Tar körkort" - "Något till frun"
28 september 2022 16:00
Handboll

Hedrar handbollsprofilen med nya stipendier ur minnesfonden

Hedrar handbollsprofilen med nya stipendier ur minnesfondenHedrar handbollsprofilen med nya stipendier ur minnesfonden
13 september 2022 13:00
Simning

ENA-cupen: Medaljregn i Pepparrotsbadet - lockade 120 simmare

ENA-cupen: Medaljregn i Pepparrotsbadet - lockade 120 simmareENA-cupen: Medaljregn i Pepparrotsbadet - lockade 120 simmare
1 september 2022 21:00
Segling

De seglade hem SM i 2-krona till Enköping

De seglade hem SM i 2-krona till EnköpingDe seglade hem SM i 2-krona till Enköping
1 september 2022 17:00
Ridsport

Hoppade hem ponny-DM – dubbla vinnare från Enköping

Hoppade hem ponny-DM – dubbla vinnare från EnköpingHoppade hem ponny-DM – dubbla vinnare från Enköping

Han segrade i ESK-golfen: Flest inteckningar i vandringspriset

Han segrade i ESK-golfen: Flest inteckningar i vandringsprisetHan segrade i ESK-golfen: Flest inteckningar i vandringspriset
31 maj 2022 15:00
Motorsport

William på pallen – fin tävling av Evelina

William på pallen – fin tävling av EvelinaWilliam på pallen – fin tävling av Evelina

Isabella trea i årets första serietävling

Isabella trea i årets första serietävlingIsabella trea i årets första serietävling
7 maj 2022 13:00
Sportskytte

Melissa och Hampus sköt skarpast: Skyttarnas avslutning

Melissa och Hampus sköt skarpast: Skyttarnas avslutningMelissa och Hampus sköt skarpast: Skyttarnas avslutning

JSM-guld till Enköping - vann dubbeln i Falun

JSM-guld till Enköping - vann dubbeln i FalunJSM-guld till Enköping - vann dubbeln i Falun
17 mars 2022 13:00
Brottning

19 brottare från Enköping i hemmatävling

19 brottare från Enköping i hemmatävling19 brottare från Enköping i hemmatävling
16 mars 2022 16:30
Simning

SK Ena tog 14 medaljer vid UGP i Eskilstuna

SK Ena tog 14 medaljer vid UGP i EskilstunaSK Ena tog 14 medaljer vid UGP i Eskilstuna