Hårdrocksgiganter kommer till Enköping

Ett av Sveriges största hårdrocksband kommer på besök till Enköping. Biljettförsäljningen är i full gång och arrangören tror att det kan bli lapp på luckan.

17 januari 2018 11:22

Hardcore Superstar fyllde 20 år som band förra året. Efter sin Europaturné som avslutades i Belgien i slutet på november inleder bandet 2018 med en turné på hemmaplan. Ett av stoppen blir i Enköping och nattklubben Cinema där Hardcore Superstar spelar den 30 mars, förband blir Enköpingsrockarna i Mother Misery. Att Enköping får besök av ett av Sveriges största rockband är ett led i en satsning på just rockmusik som Cinema gör. Lasse Söderberg är en av dem som jobbat för att få hit bandet.

– Det är skitskoj att vi har kunnat få hit ett så stort band som Hardcore Superstar. Det här är en medveten satsning på just rockband och vi har fler band som vi planerar att ta hit, men inga som jag kan avslöja just nu. Jag är övertygan om att det kommer 300-400 personer på konserten, det kommer bli ett jäkla tryck och det är redan full fart på biljettförsäljningen, säger Lasse.

I helgen hade Mother Misery releasefest för sin nysläppta skiva Megalodon och passade då på att göra ett kort akustiskt framträdande. Det var ett efterlängtat framträdande och lokalen var sprängfylld med fans. Det verkar finnas ett uppdämt behov av att få se Enköpingsbandet live på hemmaplan, något Enköpingsborna inte har fått möjlighet att göra på många år.

– Vi har inte spelat i Enköping på säkert fem år, så det här ska bli riktigt kul. För att vi ska tycka att det ska vara intressant att spela i Enköping vill vi att det ska bli bra. Det här ser vi verkligen fram emot och det blir garanterat bra och säkert slutsålt, säger John Hermansen som sjunger och spelar gitarr i Mother Misery.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa