25 oktober 2023 22:03
Innebandy

Förlust på bortaplan för Örsundsbro mot Roslagsalliansen

Förlust på bortaplan för Örsundsbro mot RoslagsalliansenFörlust på bortaplan för Örsundsbro mot Roslagsalliansen
22 oktober 2023 17:30
Innebandy

TV Sekundstrider i innebandy - målen i jakten på poäng

TV Sekundstrider i innebandy - målen i jakten på poängTV Sekundstrider i innebandy - målen i jakten på poäng

Enköping spelade lika borta mot Uppsala Life

Enköping spelade lika borta mot Uppsala LifeEnköping spelade lika borta mot Uppsala Life
20 oktober 2023 22:43
Innebandy

Storförlust för Örsundsbro U - 2-7 mot Fyris Nabla U

Storförlust för Örsundsbro U - 2-7 mot Fyris Nabla UStorförlust för Örsundsbro U - 2-7 mot Fyris Nabla U
19 oktober 2023 21:48
Innebandy

Förlust på hemmaplan för IBF Grillby mot Vaksala U

Förlust på hemmaplan för IBF Grillby mot Vaksala UFörlust på hemmaplan för IBF Grillby mot Vaksala U
18 oktober 2023 21:34
Innebandy

Tung hemmaförlust för Södra Trögd mot Ärentuna

Tung hemmaförlust för Södra Trögd mot ÄrentunaTung hemmaförlust för Södra Trögd mot Ärentuna
16 oktober 2023 13:24
Innebandy

Seger för Örsundsbro med 9-7 mot FBC Uppsala

Seger för Örsundsbro med 9-7 mot FBC UppsalaSeger för Örsundsbro med 9-7 mot FBC Uppsala
15 oktober 2023 17:04
Innebandy

IBF Grillby släppte in fyra mål i tredje perioden - föll stort mot Fålhagen

IBF Grillby släppte in fyra mål i tredje perioden - föll stort mot FålhagenIBF Grillby släppte in fyra mål i tredje perioden - föll stort mot Fålhagen

Förlust på hemmaplan för Södra Trögd mot Hagunda IF U

Förlust på hemmaplan för Södra Trögd mot Hagunda IF UFörlust på hemmaplan för Södra Trögd mot Hagunda IF U

Enköping U tappade matchen i tredje perioden mot Wåhla

Enköping U tappade matchen i tredje perioden mot WåhlaEnköping U tappade matchen i tredje perioden mot Wåhla
13 oktober 2023 21:39
Innebandy

Förlust på hemmaplan för Örsundsbro U mot Saga Legends

Förlust på hemmaplan för Örsundsbro U mot Saga LegendsFörlust på hemmaplan för Örsundsbro U mot Saga Legends
9 oktober 2023 08:29
Innebandy

Örsundsbro höll inte hela matchen borta mot Löjte

Örsundsbro höll inte hela matchen borta mot LöjteÖrsundsbro höll inte hela matchen borta mot Löjte

Målfest för Enköping U hemma mot Örsundsbro

Målfest för Enköping U hemma mot ÖrsundsbroMålfest för Enköping U hemma mot Örsundsbro
8 oktober 2023 13:45
Innebandy

Örsundsbro U lyckades inte alls mot Nyby

Örsundsbro U lyckades inte alls mot NybyÖrsundsbro U lyckades inte alls mot Nyby
7 oktober 2023 18:33
Innebandy

Enköping tappade matchen i tredje perioden mot Fålhagen

Enköping tappade matchen i tredje perioden mot FålhagenEnköping tappade matchen i tredje perioden mot Fålhagen
7 oktober 2023 16:11