Södra Trögd föll mot Hagunda U på bortaplanSödra Trögd föll mot Hagunda U på bortaplan
11 februari 2023 20:29
Innebandy

Tung förlust när IBF Grillby krossades av Storvreta U

Tung förlust när IBF Grillby krossades av Storvreta UTung förlust när IBF Grillby krossades av Storvreta U
11 februari 2023 19:04
Innebandy

Örsundsbro U tog revansch på Tobo/Örbyhus U

Örsundsbro U tog revansch på Tobo/Örbyhus UÖrsundsbro U tog revansch på Tobo/Örbyhus U
9 februari 2023 15:00
Innebandy

Albin avgjorde: EIBK uppe på kvalplats till trean

Albin avgjorde: EIBK uppe på kvalplats till treanAlbin avgjorde: EIBK uppe på kvalplats till trean
"Brister i koncentrationen""Kvitto på att vi är på rätt väg""Onödigt långt inne"
8 februari 2023 22:17
Innebandy

Storvreta Leg och Örsundsbro U delade på poängen

Storvreta Leg och Örsundsbro U delade på poängenStorvreta Leg och Örsundsbro U delade på poängen

Enköping U vann mot FBC Uppsala på bortaplan

Enköping U vann mot FBC Uppsala på bortaplanEnköping U vann mot FBC Uppsala på bortaplan
7 februari 2023 19:00
Innebandy

"Grym insats": STIK vann för första gången på ett år

"Grym insats": STIK vann för första gången på ett år"Grym insats": STIK vann för första gången på ett år
Tränaren: Det var på tidenIBF Grillby i toppmötet: Bra i två perioder
6 februari 2023 19:00
Innebandy

EIBK-damerna tog sin tionde seger - vasst nyförvärv gjorde mål i debuten

EIBK-damerna tog sin tionde seger - vasst nyförvärv gjorde mål i debutenEIBK-damerna tog sin tionde seger - vasst nyförvärv gjorde mål i debuten
Tog bekväm storseger i Uppsala Fyra mål av Emma Carlsson
5 februari 2023 20:38
Innebandy

Storseger för Enköpings IBK borta mot Uppsala Life

Storseger för Enköpings IBK borta mot Uppsala LifeStorseger för Enköpings IBK borta mot Uppsala Life
4 februari 2023 17:30
Innebandy

Enköping U föll mot Tobo/Örbyhus på hemmaplan

Enköping U föll mot Tobo/Örbyhus på hemmaplanEnköping U föll mot Tobo/Örbyhus på hemmaplan
4 februari 2023 16:24
Innebandy

Förlust för IBF Grillby efter tapp i tredje perioden mot Midas

Förlust för IBF Grillby efter tapp i tredje perioden mot MidasFörlust för IBF Grillby efter tapp i tredje perioden mot Midas
4 februari 2023 15:19
Innebandy

Första segern för säsongen för Södra Trögd

Första segern för säsongen för Södra TrögdFörsta segern för säsongen för Södra Trögd
4 februari 2023 10:00
Innebandy

Kommer tionde segern på söndag?

Kommer tionde segern på söndag?Kommer tionde segern på söndag?
EIBK kan rycka i toppenGrillbys tuffaste hemmamatch
3 februari 2023 21:08
Innebandy

Defensiv genomklappning när Grillby U föll mot Björklinge U

Defensiv genomklappning när Grillby U föll mot Björklinge UDefensiv genomklappning när Grillby U föll mot Björklinge U
3 februari 2023 14:14
Innebandy

Sverige klart för VM i innebandy efter 92–0

Sverige klart för VM i innebandy efter 92–0Sverige klart för VM i innebandy efter 92–0
1 februari 2023 21:28
Innebandy

IBF Roslagsalliansen och Enköping U delade på poängen

IBF Roslagsalliansen och Enköping U delade på poängenIBF Roslagsalliansen och Enköping U delade på poängen
31 januari 2023 19:00
Innebandy

EIBK vände måste-matchen: "Haft tur med resultaten"

EIBK vände måste-matchen: "Haft tur med resultaten"EIBK vände måste-matchen: "Haft tur med resultaten"
30 januari 2023 10:46