Sportchefen om otäcka skadan mot ESK: "Det ska vara rött kort"

Sportchefen om otäcka skadan mot ESK: "Det ska vara rött kort"Sportchefen om otäcka skadan mot ESK: "Det ska vara rött kort"
Brutala benbrottet på Enavallen: "Tufft för spelarna att se"
3 juni 2024 21:29
Fotboll

Frösunda för tuffa för Fanna 2 - förlust med 0-4

Frösunda för tuffa för Fanna 2 - förlust med 0-4Frösunda för tuffa för Fanna 2 - förlust med 0-4

Seger för Enköping mot Forssa i spännande match

Seger för Enköping mot Forssa i spännande matchSeger för Enköping mot Forssa i spännande match
1 juni 2024 17:55
Fotboll

Förlust på bortaplan för Enköpings IS mot Unik 2

Förlust på bortaplan för Enköpings IS mot Unik 2Förlust på bortaplan för Enköpings IS mot Unik 2

William Hovind räddade poäng när Enköping United kryssade

William Hovind räddade poäng när Enköping United kryssadeWilliam Hovind räddade poäng när Enköping United kryssade
1 juni 2024 17:34
Fotboll

Alice vinnare i heta systerkampen - ESK besegrade topplag

Alice vinnare i heta systerkampen - ESK besegrade topplagAlice vinnare i heta systerkampen - ESK besegrade topplag
"Det kändes verkligen speciellt"Kanonmål av Therese Akmar"Bästa insatsen"
31 maj 2024 23:27
Fotboll

Örsundsbro tappade ledning och fick se sig besegrat

Örsundsbro tappade ledning och fick se sig besegratÖrsundsbro tappade ledning och fick se sig besegrat
31 maj 2024 23:18
Fotboll

Ledning i halvtid - då tappade Örsundsbro och förlorade

Ledning i halvtid - då tappade Örsundsbro och förloradeLedning i halvtid - då tappade Örsundsbro och förlorade
31 maj 2024 23:04
Fotboll

ESK:s monstersvit håller i sig - Littlewood avgjorde galen match

ESK:s monstersvit håller i sig - Littlewood avgjorde galen matchESK:s monstersvit håller i sig - Littlewood avgjorde galen match

ESK tog emot topplaget GUSK – se reprisen här

ESK tog emot topplaget GUSK – se reprisen härESK tog emot topplaget GUSK – se reprisen här
EP sände live
30 maj 2024 21:12
Fotboll

Bortaförlust för Fanna 2 - 0-5 mot Håbo 2

Bortaförlust för Fanna 2 - 0-5 mot Håbo 2Bortaförlust för Fanna 2 - 0-5 mot Håbo 2

Kvittering i 89:e minuten av Backman när Nordia räddade poäng mot Hagby

Kvittering i 89:e minuten av Backman när Nordia räddade poäng mot HagbyKvittering i 89:e minuten av Backman när Nordia räddade poäng mot Hagby
30 maj 2024 17:00