Kommunal snö kan bli lösning för SkattmansöKommunal snö kan bli lösning för Skattmansö

Busslast med västmanlänningar till Enköping: "Brukar åka"

Busslast med västmanlänningar till Enköping: "Brukar åka"Busslast med västmanlänningar till Enköping: "Brukar åka"
Fredagsmatch – då kommer de till Enköping
8 oktober 2024 19:00
Sport

Mål-Johan överlägset bäst i Enköping – tyst från andra klubbar

Mål-Johan överlägset bäst i Enköping – tyst från andra klubbarMål-Johan överlägset bäst i Enköping – tyst från andra klubbar
"Försöker att inte tänka på det" Listan: De har gjort flest mål – lag för lag
7 oktober 2024 21:50
Ishockey

Mål av Liam Larnebo och Alexander Thors räckte inte för Enköping

Mål av Liam Larnebo och Alexander Thors räckte inte för EnköpingMål av Liam Larnebo och Alexander Thors räckte inte för Enköping
7 oktober 2024 16:43
Fotboll

Pettersson om Ajax-legendaren: "Stort namn"

Pettersson om Ajax-legendaren: "Stort namn"Pettersson om Ajax-legendaren: "Stort namn"
7 oktober 2024 14:59
Friidrott

Ny framgång för Duplantis – får Uppsalas hedersmedalj

Ny framgång för Duplantis – får Uppsalas hedersmedaljNy framgång för Duplantis – får Uppsalas hedersmedalj
7 oktober 2024 05:00
Rugby

Keli vann två år lång kamp mot skadan: "Gav aldrig upp"

Keli vann två år lång kamp mot skadan: "Gav aldrig upp"Keli vann två år lång kamp mot skadan: "Gav aldrig upp"
"Jag hade ett mål i sikte. Att återvända till planen och till mitt lag."
6 oktober 2024 20:00
Fotboll

Da SIlva tvåmålsskytt när ESK avslutade med seger

Da SIlva tvåmålsskytt när ESK avslutade med segerDa SIlva tvåmålsskytt när ESK avslutade med seger
Tränaren: "Jag vill fortsätta"
6 oktober 2024 19:11
Ishockey

Första poängen för ESK - tog matchen mot topplaget till overtime

Första poängen för ESK - tog matchen mot topplaget till overtimeFörsta poängen för ESK - tog matchen mot topplaget till overtime
Ny stormatch av Viktor Andersson Lidström: "Målskyttet är inte där"
6 oktober 2024 17:00
Krönika

Thomas Lindblom: Abrakadabras målmagi kan bli guld värd för EHF i vinter

Abrakadabras målmagi kan bli guld värd för EHF i vinterAbrakadabras målmagi kan bli guld värd för EHF i vinter
Trollade i Boden och gjorde elva målTunga bortaseger för EHF
6 oktober 2024 16:20
Fotboll

Fanna avgjorde i andra halvlek mot Häverödal

Fanna avgjorde i andra halvlek mot HäverödalFanna avgjorde i andra halvlek mot Häverödal
6 oktober 2024 16:10
Fotboll

Enköping United vann toppmötet med VP Uppsala

Enköping United vann toppmötet med VP UppsalaEnköping United vann toppmötet med VP Uppsala
Fotboll

Tung förlust på hemmaplan för Elvan mot Sunnersta

Tung förlust på hemmaplan för Elvan mot SunnerstaTung förlust på hemmaplan för Elvan mot Sunnersta
Fotboll

Tung förlust för Enköpings IS på bortaplan mot Rosersberg

Tung förlust för Enköpings IS på bortaplan mot RosersbergTung förlust för Enköpings IS på bortaplan mot Rosersberg
6 oktober 2024 15:54
Handboll

Enköping utklassade Arboga – vann med 31-12

Enköping utklassade Arboga – vann med 31-12Enköping utklassade Arboga – vann med 31-12
6 oktober 2024 15:28
Innebandy

IBF Grillby avgjorde mot Rasbo U i tredje perioden

IBF Grillby avgjorde mot Rasbo U i tredje periodenIBF Grillby avgjorde mot Rasbo U i tredje perioden
6 oktober 2024 15:00
Liverapportering

Enköping tog tung seger i svåra bortamatchen

Enköping tog tung seger i svåra bortamatchenEnköping tog tung seger i svåra bortamatchen
Så rapporterade vi
6 oktober 2024 13:08
Innebandy

Mål av Sissel Wickström och Hanna Eriksson räckte inte för Enköpings IBK

Mål av Sissel Wickström och Hanna Eriksson räckte inte för Enköpings IBKMål av Sissel Wickström och Hanna Eriksson räckte inte för Enköpings IBK
5 oktober 2024 20:00
Rugby

Tätt, tufft och jämnt i SM-finalen

Tätt, tufft och jämnt i SM-finalenTätt, tufft och jämnt i SM-finalen
"Avslutningen av den första finalen blev avgörande""Naturligtvis mycket känslor"