Det blir lite av en comeback för Bärgård när han nu vänder hem till klubben.

Inte nog med att det är hans moderklubb, redan förra säsongen blev det ett antal matcher med ESK i Hockeyettan när han lånades in. Och han gjorde avtryck.

– Jag var hem en sväng förra säsongen och fick mersmak, så känns riktigt bra att det blev ESK igen. Jag har haft bra kontakt med Kimby och vetat om att intresset funnits där, säger Jesper Bärgård till ESK:s hemsida.

Han är en i raden av många nyförvärv inför kommande säsong och har stark tro på det nya lagbygget.

– Jag har stora förväntningar på säsongen. Truppen är nästan klar och nyförvärven ser bra ut. Kul att många Enköpingskillar vänder hem till moderklubben igen. Hoppas även att publiken börjar hitta tillbaka till hallen som det var förr om åren, säger han.

Att Bärgård vänder hem igen är något som glädjer coach Robert Kimby:

– Vi är såklart jätteglada att Jesper vill fortsätta vara med på den resa som vi påbörjat. Han blev en bra injektion i laget när han kom in i vintras och vi förväntar oss att han fortsätter att ta ett stort ansvar både på och utanför isen. Ska bli spännande och se om vi tillsammans kan bygga vidare och utveckla det spel han visade upp hos oss i vintras, säger han till lagets hemsida.