22 segrar av 22 möjliga. Lokomotiv Grillby var omutbara i fyran förra säsongen. I år väntar en större utmaning.

– Jag tror egentligen inte att det finns några dåliga lag i den här serien, ingen "slagpåse". Så vi kommer att behöva gå in med 100 procent till varje match, säger Lokomotivs sportchef och spelare Emil Ekström.

Vad har ni behövt utveckla?

– Framför allt att vi "dödar" anfallen, kommer till avslut. Det gäller verkligen att minimera misstagen, för den största skillnaden är att motståndarna är bättre i år.

Trots att man är nykomling har man höga ambitioner inför säsongen, som startar med ett möte mot en av förhandsfavoriterna, Enhörningarna.

– Vi har alltid som mål att ha roligt, men vi satsar också på att vinna varje match vi spelar. Jag hoppas på att vi ska kunna vara med bland topp två eller tre, om vi har lite tur med skador och sjukdomar.

Förutsättningarna kunde dock varit bättre inför seriestarten.

– Försäsongen har varit tuff. Vi har haft många spelare borta med skador och annat. Så är det fortfarande, så därför behöver vi ge det ett par matcher in i säsongen och se vart vi står. Sedan får vi sätta en riktig målsättning, menar Ekström.

Hur ser du på alla de derbyn som kommer bli i år?

– Jätteroligt. Lokomotiv startades lite för att öka intresset för innebandy. Och sex derbyn tror jag kommer öka publikintresset. Det blir lite spännande och en extra krydda att försöka vinna den lokala tabellen, och det ska vi försöka göra.