Wallin: "Inte riktigt hittat formen"

Enköpings HF tar sig an Tumba i en på förhand jämn tillställning under söndagen. Då hoppas lagets målvakt Hampus Wallin kunna hitta tillbaka till formen.

Hampus Wallin är redo att ta sig an Tumba i en på förhand jämn match.

Hampus Wallin är redo att ta sig an Tumba i en på förhand jämn match.

Foto: Anders Hallman

Handboll2019-10-25 20:00

Två segrar och två förluster har det blivit för EHF i inledningen av division 1. Hittills har det varit triumf och nederlag om vartannat och om det ger en indikation borde det bli seger mot Tumba i och med förlusten mot Täby senast.

– Det kommer att bli en tuff match. Vi har kanske inte riktigt hittat formen som vi hade önskat såhär långt, konstaterar Enköpings unge målvakt Hampus Wallin.

– Vi har framför allt missat lite för mycket och senast kom vi inte heller rätt i defensiven, så det ska bli intressant att se hur hu vi löser det nu. Klart är att det kommer bli en tuff match.

På förhand är det mycket som talar för att det kommer bli jämnt. Även Tumba har spelat in fyra poäng såhär långt.

– Jag antar att de har bra koll på oss och vilka spelare som de behöver ha koll på, men det har ju också vi. Mycket för vår del kommer att handla om att hålla fokus uppe och hitta en noggrannhet när lägena dyker upp.

Om man tittar till din egen form. Hur har du upplevt dina insatser såhär långt?

– De första tre matcherna tycker jag att jag kom in i det riktigt bra och fick en fin start. Sen mot Täby senast var jag lite för övertaggad tror jag. Sen dess har jag försökt fokusera på rätt saker och läst in mig lite på Tumba och vad jag behöver se upp med. Jag hoppas jag kan hitta tillbaka.

Matchdags

IFK Tumba HK Enköpings HF
Division 1 Norra, herrar
Söndag 16:15
Tumba idrottshus

Karta: Tumba Idrottshus
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!