EHF:s damer orkade inte hela matchen

EHF tappade sin ledning med fyra bollar mot HK Eskil i halvtid, till förlust med fyra bollar.

Eskil HK punktade EHF Vendela Tapper i den andra halvleken något som EHF hade svårt att lösa.

Handboll2021-10-16 13:12

EHF som spelade så bra i premiären senast, fortsatte sitt vinnande spel på bortaplan mot HK Eskil, de ledde med 13- 9 i halvtid. Med kvarten kvar av matchen var ställningen 19-19, men sen orkade inte EHF hela vägen.

– Vi tappade fokus och framför allt ork i den andra halvleken, säger EHF:s tränare Tony Gjuraj efter matchen, som gav lite extra beröm till målvakterna.

– Elin Norell och Jessica Gabriellsson gjorde det jättebra, säger EHF-tränaren.

Matchfakta

Division 3 Mitt Östra

HK Eskil - EHF 25-21(9-13)

Mål EHF: Wilja Lawton 5, Vendela Tapper 4, Amelie Tapper 3, Nora Sagström 3, Matilda Jäderblom 2, Wilma Maurd 2, Lisa Jansson 1, Anna Landström 1.