Det var en tung förlust med 2–1 mot Rasbo när division 4 startade om för Håbo FF. På fredagen spelas nästa omgång och nu gäller det för Bålstalaget att inte tappa poäng.

– Vi saknade effektiviteten mot Rasbo och vi var lite för generösa med ytorna. Vi har jobbat i veckan på att både effektivisera anfallet och centrera spelet i försvarsspelet. Det gäller att vi går för segern nu, säger lagets tränare Alan Hiussemoglu.

Vad väntar ni er för matchbild?

– Det blir nog ingen större överraskning. Senast vi mötte dem hade vi spelövertaget och mycket boll. Vi hotade mycket med vårt djupledsspel, säger Hiussemoglu.

– De var bekväma med att låta oss ha övertaget.

Vad kommer krävas av er mot Rimbo?

– Vi förväntar oss att vi kommer att lyfta i spelet och ha lite mer energi och trycker på mer. Blir dem bekväma och kan ligga redo för kontringar, då är vi inte tillräckligt bra.

Överlag är truppen hel och redo för spel. Bortsett från målvaktspositionen där 16-åriga Jesper Wenderlöf får chansen från start.

– Han tycker att det ska bli kul att debutera för A-laget, säger Hiussemoglu.

– Annars ser det bra ut. Avstängningarna på Jonathan Sjögren och Tom Hedlund är borta, så de flesta ska vara redo för spel.

Matchen spelas borta mot Rimbo under fredagskvällen. Håbo ligger för närvarande på en tredjeplats i division 4, men man har tre raka förluster i bagaget och lagen bakom har knappat in.