Stärker med bollskicklig målvakt

Jasmin Ljuca. Så heter nästa spelare som valt att skriva på för Fanna BK inför året i division 2. "Han har fina fötter – precis som en utespelare", säger klubbens sportchef.

Jasmin Ljuca har skrivit på för Fanna BK.

Jasmin Ljuca har skrivit på för Fanna BK.

Foto: Fanna BK

Fotboll2019-12-04 12:30

De nya namnen rasar in i Fanna BK inför klubbens nästa utmaning i division 2. Efter att ha presenterat spelare som förlängt sina kontrakt och dessutom nyförvärvet Joakim Pettersson från ESK, så har det nu blivit dags för klubben att stärka upp på målvaktssidan.

Det har man gjort genom att plocka in 22-årige Jasmin Ljuca.

– Jasmin har en hög arbetsvilja och är en väldigt duktig målvakt. Sen har han fina fötter – precis som en utespelare.

– Han är också han är proffsig och har en positiv attityd som redan är uppskattad i omklädningsrummet av sina lagkamrater, säger sportchefen Benjamin Tanovic i ett uttalande på klubbens hemsida.

Ljuca kommer närmast från klubben IK Viljan Strängnäs, där han under fjolåret bidrog starkt till lagets serieseger i division 4 Södermanland. Målvakten släppte in minst mål av samtliga målvakter på sina 22 spelade matcher i serien då.

I övrigt kommer meriterna främst via spel i Södermanlands distriktslag mellan 2012 och 2016/2017 samt en vistelse på Elitlägret i Halmstad.

Jasmin själv ser fram emot nästa steg i karriären hos Fanna.

– Det känns väldigt bra. Jag har fått en bra kemi med spelarna på väldigt kort tid och organisationen runt omkring är grym. Jag känner att jag är varmt välkommen i klubben och är sjukt taggad inför kommande säsong och att hjälpa Fanna BK med deras målsättning.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!