Rajalakso: "Finns mycket kvalitet i laget"

Vassa nyförvärvet Sebastian Rajalakso tror att Fanna kan bli att räkna med i division två. "Det finns mycket kvalitet i laget", säger han efter 2-2 mot Trosa.

Sebastian Rajalakso har en positiv känsla om Fanna inför den kommande seriestarten.

Sebastian Rajalakso har en positiv känsla om Fanna inför den kommande seriestarten.

Foto: Thomas Lindblom

Fotboll2020-03-14 21:00

Det såg länge ut som att Fanna skulle förlora lördagens träningsmatch mot Trosa Vagnhärad. Bortalaget ledde med 2-1 i slutminuterna, men då sköt Leonardo Scienza kvitteringen till 2-2. En match där Fanna ägde mycket boll och stundtals dominerade spelmässigt, främst i den första halvleken. 
–  I första halvlek spelade vi bra. Vi gör det som vi har tränat på, vi rullar bra och när vi släpper bollen enkelt så är det svårt att spela mot oss, säger Fannas Sebastian Rajalakso. 
Trots bitvis stort spelövertag var utdelningen framåt klen. Första hemmamålet dröjde till slutet av första halvlek när Marcelo Oliveira kvitterade till 1-1. 
– Vi borde gjort två eller tre mål i första halvlek, vi hade öppet mål två gånger och en del halvchanser. Men Trosa har också ett lag med kvalitet, där flera spelat i både allsvenskan och superettan, säger Sebastian Rajalakso. 
Ex-allsvenske Rajalakso känner sig själv i bra form och ser fram emot seriestarten. 
– Jag känner mig pigg, och det känns som att jag har mycket kvar att ge och ganska många år kvar i kroppen. Jag tror att jag kan bidra med ganska mycket. Framförallt när matcherna börjar gälla på allvar i serien, säger han. 
Han gillar det han sett av sina nya lagkamrater. 
– Jag är positivt överraskad. Det finns mycket kvalitet i laget. Det känns att vi har ett tydligt eget spel och kommer till mycket chanser. Jag tror att det är många som kommer få det jobbigt mot oss, säger han. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!