ÖIF vann toppmatchen - ny förlust för Syrianska

Mohammad Kalash gjorde mål, men Syrianska förlorade för fjärde gången i Upplandsfyran. Det var serieledande UNIK på bortaplan som var den tuffa uppgiften. Det blev till slut 3-1 (0-0)

Mohammed Kalash gjorde enda målet för Syrianska mot serieledande UNIK borta.

Fotboll2021-08-29 21:00

Trots förlusten avancerar Syrianska i tabellen på bättre målskillnad eftersom konkurrenterna i botten alla åkte på storförluster.

Med tio minuter kvar reducerar Syrianska hemmaledningen till 1-2, men närmare kom man inte.

EIS stod målmässigt emot bra i Norrtälje, men förlorade med 2-0 mot hittills obesegrade BKV som slåss med Örsundsbro och Riala i toppen av division 5 södra.

Lagen möttes på Åvallen på söndagskvällen och när två minuter gått av stopptiden gjorde Örsundsbro IF det avgörande 3-2-målet och tog tre poäng i toppmatchen.