Det här är en del av Ungdoms-SM i handboll som drar i gång med sina första steg nu i helgen.
Det är ett jättearrangemang utspritt över hela Sverige under halva året.
Förutom runt 600 lag och tusentals spelare krävs det förstås klubbar med ideella ledare som är villiga att ta på sig arrangörskapet på vägen mot finalspelet som avgörs i Uppsala 2021 och 2022.
Enköpings HF är värd för steg 1-grupper två helger nu under hösten. Det är yngsta flickklassen, 14-åringarna 3-4 oktober och klassen över, F16, som spelar i Idrottshuset 17-18 oktober.
Peter Wallin, ordförande i EHF, har fortfarande dramatiska glädjebilder från början av mars på näthinnan. Då kvalificerade sig klubbens 14-åringar till USM-trappans sista steg inför fullsatta hemmaläktare i Enköping.
Att få mäta sig med de största klubbarna sporrar. Wallin talar om en förändring i klubben som skett de senaste sex-sju åren, i takt med framgångarna för tidigare årgångar. Han talar om en utveckling för både bredd och topp, att USM har blivit ett viktigt delmål för säsongen och att lagen inte bara vill gå vidare och ta enstaka poäng, utan har högre planer.
Om ledare och tränare har förmågan att betona spelarutveckling är det förmodligen bara positivt.
Här en nyhet för i år:
För att motverka utslagning och öka bredden har Svenska handbollsförbundet ändrat reglerna i den yngsta klassen. Alla lag går vidare från de första stegen och får möta nya lag på nya spelorter.
De tonåringar som möts i Enköping i början av oktober vet redan före matcherna att de sista helgen i november ska tävla i Nordmaling, mot nytt motstånd.
Peter Wallin säger att USM-evenemangen i stort sett går plus minus noll ekonomiskt, men att det finns andra värden som gör det viktigt för klubben att arrangera.
– Vi brukar få mycket beröm av gästerna. Vi är en stor breddförening som fortfarande växer och arbetar mycket med frågor om hur vi säkerställer rekryteringen. Då är det roligt att kunna erbjuda en bra handbollsupplevelse, säger han.
EHF:s jublande ungdomsspelare i mars fick aldrig spela om USM-medalj. Finalerna ställdes in. Coronan kom i vägen. Nu görs en omstart, men pandemin skapar många frågetecken.
– Tanken är att vi ska genomföra matcherna utan publik, säger han och väntar som hela idrotts-Sverige på besked från Folkhälsomyndigheten.
Försiktighetsprincipen, att hålla avstånd och inte åka i väg med krassliga spelare, märks tydligt även i EHF där klubbens F18-lag tidigt tog beslutet att lämna återbud på grund av sjukdom till sin steg 1-serie i Kiruna helgen som kommer. En resa som under normala omständigheter hade kunnat vara ett minne för livet.
När ändras riktlinjerna för antalet åskådare på idrottsevenemang? Hur gör vi så länge?
Att vara bland de 50 i publiken som kan se matchen på plats har blivit exklusivt.
Biljetterna till fotbollsderbyt mellan ESK och Fanna på Enavallen i sista omgången sålde snabbt slut.
Likaså de 50 i ESK hockeys träningsmatch mot Nyköping på torsdagskvällen.
På en del håll är det svårare att hålla räkningen, eller ens nå halva den publiken.
För andra idrotter har pandemin inneburit ett totalstopp.
Maria Bakas, ordförande i Simklubben Ena, berättar att man inte har haft några tävlingar alls i år.
Hon säger att föreningen klarat sig relativt bra när det gäller medlemsantalet, att andra haft det tuffare, men är starkt kritisk till de kommunala taxehöjningarna i simhallen.