Lokomotiv Grillby har börjat vinna matcher på löpande band den senaste tiden – ett signum som känns igen från lagets avancemang genom serierna tidigare år.

Men man ska kanske inte dra på för stora växlar – man är trots allt bara uppe i tre raka segrar än så länge.

– Men vi har en ambition att vinna resterande matcher nu, så är det. Även om det inte är lätta matcher någon av dem, menar tränare Peter Kokocha.

– Vi kommer att behöva gå max, få utdelning och kanske ha den där innebandyguden med oss, skrattar han.

KFUM Falun står för motståndet under lördagen. Ett lag som Lokomotiv fick se sig slagna av på bortaplan. Gästerna ligger dock några placeringar och fem poäng efter i tabellen.

Kokocha menar dock att det finns saker som talar för en seger.

– Jag tycker att vi mognar, både spelmässigt och mentalt, i den här serien hela tiden. Killarna kommer in i det och vet nu vad som krävs och hur mycket ett misstag kan straffa sig.

– Sen tycker jag att vi har hittat rätt i kedjorna – bland annat med Tobias Metzner, Rikard Forsberg Posta och Johan Alvéus – nu på slutet. Vi har Kalle Nissén och Jakob Fertig som bombar på från backplats och sen även Linus Sjöquist och Simon Äng som hittar varandra bättre och bättre. Även Rasmus Larsson i mål har varit väldigt stabil i slutet. Rent spelmässigt har vi lyckats bli bättre i kontringsspelet, både våra egna och att stoppa motståndarnas. Fast offensiva kontringar har vi fortfarande lite att förbättra.