"Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss. Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården", skriver Joacim Rickling på sitt Instagramkonto.

Ett dygn har nästan gått sedan han och Caroline Kejbert blev föräldrar till flickan som föddes strax efter midnatt den 3 januari. Klockan 00.16 tittade flickan ut.

"En dag vi alltid kommer att minnas", skriver Joacim Rickling.

Paret träffades i TV4:s långkörare "Bonde söker fru" 2017. Det sade klick, hon flyttade in och sedan dess har de bland annat renoverat gården i Örsundsbro där de nu bor tillsammans – något som de också gjort inför tv-kameror i serien "Bondeparet".

"Egentligen var det aldrig någon tvekan. Vi gillade varandra ända från början och insåg hur lika vi var. Vi är sociala, gillar att hitta på saker och har lätt till skratt", har Joacim Rickling tidigare sagt i en intervju med UNT och EP.

"Året kunde inte börjat bättre för håll i er – ännu en bondebäbis är född! Fina @joacimrickling och hans Caroline möttes i Bonde söker fru för 1 1/2 år sedan och nu har de fått sitt första barn! En efterlängtad liten flicka!", skriver programledaren Linda Lindorff på Instagram.