Flera gånger har Alfonso Tapian Pinto tvingats ta omtag på sitt Tapicante på Kungsgatan.
Pröva nya vägar. Andra menyer, andra öppettider.
Men kunderna är för få.
Varför?
– Jag vet inte, många älskar tacos, men i Enköping är det inte tillräckligt många som kommit hit.
Fel läge?
– Jag vet inte. Eller kunde inte vi erbjuda det som Enköping ville ha.
Vad gör ni nu?
– Lokalen är till salu, det går inte att driva den vidare som det är nu, säger Alfonso Tapian Pinto.
Han fortsätter driva sina två Tapicante i Uppsala, där han bor, de påverkas inte, berättar han.
Och – han håller faktiskt dörren en aning på glänt för en ny satsning i Enköping.
– Om vi inte får sålt måste vi hitta på något annat.
Något annat än tacos?
– Nej, tacos är vår grej, men kanske på något annat sätt. Mindre meny, snabbare servering eller något sådant.
Han är övertygad om att det är familjer man ska rikta in sig på som restaurangägare i Enköping.
– Enköping är en familjestad och det kanske går att hitta rätt sak, men vi ska tänka noga innan vi öppnar igen – om ingen vill köpa lokalen.
Så det kan finnas kunder i alla fall?
– Ja, det är många som säger att de är ledsna att vi ska stänga och vi är tacksamma för de kunder vi haft.
Hur känner du dig idag?
– Jag är ledsen, absolut, det blev inte som vi trodde när vi öppnade.
Tidigare fanns en annons på Blocket ute, men den är borttagen. Då var priset 350 000 kronor