2020 fick Mousa Eliya franchisekontrakt på den nyöppnade grekiska restaurangen på Kryddgårdsgatan i Enköping.
– Det var corona och jag hade inte tillräckligt att göra på min andra restaurang i Globen, då ville jag testa här, berättar han.
Det blev ömsesidig kärlek.
Affärerna gick bra och Mousa Eliya, 36, tycker om staden så mycket att han nu funderar på att flytta hit.
– Vore jag ensam skulle jag flytta direkt, men jag och min fru bestämmer tillsammans. Vi har tre barn som går i skolan – jag skulle gärna se att de fick gå i skolan här, säger han.
Sedan en tid har han planerat för att utveckla verksamheten i Enköping. Bakom restaurangen har funnits en grusplan som varit tämligen skräpig.
Den har istället blivit trädgård och paviljong.
I trädgården finns 30 platser, där kan trubadurer spela och snart hoppas Mousa Eliya kunna ordna någon form av hundgård där.
Inne i paviljongen finns 50 platser, lika många som han har i den vanliga restaurangen. Totalt ökar de från 66 till 146 sittplatser.
– Idag är vi femton i personalen, det räcker inte när vi utvidgar, berättar han.
Den nya avdelningen har ett eget kök med egen meny. Den har öppet sex dagar i veckan året runt.
Och det stannar inte här.
Mousa Eliya planerar för att kunna göra paviljongen och trädgården till sportbar vid speciella tillfällen, som EM i fotboll nästa år.
Fast först är det premiärfest, på lördag.
– Då har vi haft öppet i två veckor, men vi vill inviga det nya stället på riktigt, säger Mousa Eliya.