Ice het restaurangdröm för Helen och Daniel

Helen Bohman och Daniel Ståhl förverkligade sin dröm att driva restaurang med Ice. Trots taskig pandemitajming går det bra. "Men det är hårt jobb", säger Daniel Ståhl.

Helen Boman och Daniel Ståhl bakom bardisken på Ice.

Helen Boman och Daniel Ståhl bakom bardisken på Ice.

Foto: Arne Wåhlstedt

Helen Bohmna och Daniel Ståhl driver restaurang Ice. På grund av pandemin har det varit tuffare än förväntat.

– Jag jobbar heltid och mer än det. Jag jobbar när det behövs, säkert 70 timmar i veckan, säger Daniel, och Helen fyller i:

– Vi har jobbat alla dagar det senaste året, i alla fall någonting varje dag.

Drömmen är att få möta en "vanlig" vardag efter pandemin, och tanken är att verksamheten ska växa - och Helen och Daniel jobba mindre.

Daniel Ståhl har ett passande, nördigt, intresse som kommer gästerna till gagn bakom bardisken. Vad intresset består i får du veta mer här i avsnitt 20 av EP:s Näringslivs-TV:

Näringslivs-TV2021-12-31 06:00