Lucka 8 - så minns vi 2019 i Enköping

Att vara nominerad till ett pris är stort. Ett bevis på att vi är på rätt väg med företaget, svarar många i den situationen.

Enköping: Onsdag 6 februari 2019.

Enköping: Onsdag 6 februari 2019.

Foto: Anders Liljestrand

Enköpings kommun2019-12-08 00:01

En kväll i februari offentliggjordes vilka av Enköpings många företagare som var nominerade till något av alla priser som skulle delas ut på galan senare under våren.

På bilden ser vi de nominerade till det finaste priset, Årets företagare i Enköping. Från vänster, Taksäkerhetsmontörerna representerade av Christpher Inerud och Fredrik Tapper. Från Diem Ekonomibyrå kom Inger Torstensson, Karin Haeger och Elisabeth Ohlström till Haga slott den här kvällen och Tobias Svensson från Eventful var på plats, men vd:n Andreas Eng kunde inte vara med.

Det blev, som ni säkert minns, kvinnorna i mitten som vann.

De lyckades även vara bäst i hela regionen och fanns med i riksfinalen.

I motiveringen till Årets företagare i Uppsala län stod bland annat: ”Årets vinnare har lyckats med bedriften att verka och växa i en bransch där automatisering och digitalisering blivit en allt större del av vardagen. Med ett starkt fokus på personalens välmående samt kompetensförsörjning har man även lyckats bygga ett starkt team som ger bästa tänkbara service till företagets kunder.”

Det går för övrigt bra för Enköping i de här sammanhangen.

Årets företagare i både Enköping och i Uppsala län 2018 var också ett Enköpingsföretag, Bitte och Mikael Ljungström med Vidilab AB, Nordens största veterinärmedicinska laboratorium.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!