4 januari: Ebolalarm på lasarettet i Enköping, men det kan, som tur är, blåsas av efter ett antal omskakande timmar.
30 januari: Lifvs-kedjan aviserar öppnandet av sina första obemannade butiker. I mars Frösundavik, sedan Krägga och Bredsand.
6 februari: Nomineringar till Företagsgalan. Det finaste priset, Årets företagare, går sedan till Inger Torstensson, Karin Haeger och Elisabeth Ohlström på Diem Ekonomibyrå. De är även bäst i hela regionen.
19 februari: Tar man bort Träffpunkterna dubblas vårdkostnaderna, säger Ingrid Frostell, och startar en namninsamling mot sparförslaget.
19 mars: Vinstregn över Örsundsbro. I januari vinner ett kompisgäng fem miljoner kronor på Lotto, lite senare kommer en miljonvinst på Bingolottos julkalender och Postkodlotteriets vinnaryra i mars hålls vid torget i Örsundsbro.
22 mars: Höjer rösten för klimatet. "Det är viktigt att vi samlas och visar att vi bryr oss om klimatförändringarna", säger Anne Lenke på Stora torget.
9 april: Dubbeldäckaren på väg till Uppsala kommer bara några kilometer innan den kör av vägen och välter.
20 april: EIS och EBK arrangerar vårmarknad som lockar tusentals besökare för 45:e gången. Samma helg är det konstrunda.
11 maj: På kort tid byggs tre nya brandstationer. Många kommer till invigningen av den andra, i Örsundsbro.
17 maj: Med ett klipp öppnar Anders Nyberg, vd för Apotek Hjärtat, kedjans 388:e apotek. Mindre än ett halvår efter Ica Maxi-etableringen öppnar stadens andra Lloyds-apotek inne på Coop.
12 juni: Åtskilliga examensfirare får p-böter vid Bergvretenskolan. Park- och gatuchefen Jörgen Whilner: "Securitas har följt våra anvisningar. Mitt råd är att hitta ett lagligt sätt att parkera". En av sommarens mest lästa artiklar.
27 juli: På två av årets varmaste dagar är det premiär för Bryggerifesten arrangerad av Kesuddens hantverksbryggeri. Öl och underhållning med Enköping som gemensam nämnare.
18 augusti: Det myllrar av besökare bakom Västerledstorg när kommunen och EHB, Enköpings Hyresbostäder, arrangerar Västerledsdagen.
3 september: Hagalund växer kraftigt och Aga gas helautomatiserade anläggning för påfyllning av gasflaskor invigs.
8 september: På trädgårdsdagen får Villberga hembygdsförening dela Esonstipendiet med Thomas GW Johansson som gläder många genom att publicera gamla Enköpingsbilder i sin Facebookgrupp, Enköping förr och nu.
11 september: Politikerna tar beslut om att bygga en ny gymnasieskola i Enköping.
14 september: Sent på lördagskvällen börjar det brinna i ett hyreshus med 42 lägenheter på Kärrhöksgränd. Nyligen träffade vi Annette Dieke som är lycklig över att äntligen få flytta tillbaka till en lägenhet på Duvhöksgränd.
9 oktober: Enköping och Västerås undertecknar en avsiktsförklaring om samarbete. Bygget av en vattenledning mellan kommunerna ska utredas.
29 oktober: Tre skolterminer istället för två? Den frågan utreds nu för Enköpings grundskolor. Senare beslutar utbildningsförvaltningen att lägga frågan på is.
6 november: Man måste fånga läsaren snabbt, säger My Flodin, vinnare av EP:s novelltävling 2019. Kunniga jurymedlemmar har under 16 säsonger hjälpt till att lyfta EP:s skrivartävling för unga. I år är Lindy Strandarv och Millis Sarri enväldiga domare.
15 november: För snabbt, för dyrt och för stora brister. Så sammanfattar politiker och många Enköpingsbor UL:s förslag om ny dragning av busslinjer.
4 december: Har du en bra historia från bygden? Det frågar de ansvariga i Fjärdhundralands cykelgrupp tidigt i våras. Den bästa historien av alla berättas en onsdagskväll i början av december när föreningen får ta emot Stora turismpriset på 100 000 kronor av Tillväxtverket.
17 december: Tre nominerade i elva klasser presenteras inför Enköpings idrottsgala, som februari 2020 arrangeras av EP och kommunen. Tusentals röstar redan första dygnet.