Start för galan – vilka vinner?

Företagargalan Guldliljan har startat.

13 april 2019 18:59

Åtta priser ska delas ut under kvällen. Över 400 deltagare är på plats.

Några kom med minitåget, andra promenerade, men alla är förväntansfulla.

– Vi ser fram emot en trevlig kväll. Vi är ju nominerade och hoppas förstås på ett pris, säger Camilla Johansson, Peter Vägermark, Jeanette Almén och Risto Järvenpää från företaget Elvbygg som minglar vid ingången.

Tobias Gustafsson vid Event & Konsultbolaget AB är den som under flera månader tillbaka detaljplanerat festen i Idrottshuset.

– Kom tillbaka om några timmar. Då är det mer liv, skrattar Per Pettersson från Upplands Bygg som har inlett kvällen tillsammans med sällskapet Samir Kararic, Semiha Kararic, Lena Pettersson, Mario Moglia, Elisabeth Moglia, Håkan och Anna-Märta Wallin som fått något i glasen serverade av funktionärer i ESK Hockey som jobbar på galan under kvällen.

Efter förrätten delas den första utmärkelsen, Årets handlare, ut. Innan prisceremonin rundas av senare i kväll utses årets företagare i Enköping 2018.

Det är också företaget som får det priset som går vidare till regionfinalen, och kanske ända till riksfinalen som Vidilab och Bitte Ljungström, förra årets vinnare, gjorde.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Anders Liljestrand