Det menar Elisabeth Ohlström, en av de tre delägarna till Diem Ekonomibyrå, som tillsammans med de andra två, Inger Torstensson och Karin Haeger, sent på lördagskvällen fick ta emot det finaste priset på företagsgalan i Enköping.

Tidningen ringer upp på söndagen, när det har gått några timmar efter att Diem, i konkurrens med Taksäkerhetsmontörerna och Eventful, blev utsett till Årets företagare i Enköping 2018.

Hur känns det idag?

– Det känns omtumlande och jätteroligt, inte minst för vår personals skull. Det är deras pris. Vi har en helt otrolig personal, säger Elisabeth Ohlström.

Det var en fin motivering, där det talas om bland annat ert stora samhällsengagemang för att vidareutveckla Enköping?

– Ja, det känns som ett kvitto på att vi har tänkt rätt och att det finns en framtidstro, säger hon.

Kan du ge några exempel?

– Jag tror att det handlar mycket om vårt nätverkande, att vi finns med i hela kommunen, i många olika sammanhang. Alla kontakter kanske inte ger resultat direkt, men efter ett år eller ännu längre tid.

Du menar att det är lönsamt och viktigt att tänka långsiktigt?

– Ja, nu vet ju nästan alla vilka vi är.

De 19 anställda, antalet man nu är uppe i snart 15 år efter grundandet, presenteras med namn och bild på företagets hemsida.

Har ni nått ideal storlek eller kan ni växa ännu mer?

– Det är svårt att säga, det handlar ju om tillgång och efterfrågan, säger Ohlström.

Prismotiveringen: ...för att lyckats ta sitt företag till nästa nivå i en bransch där digitaliseringen vinner mer och mer mark. De har ett stort samhällsengagemang för att vidareutveckla Enköping. De har också genom sitt engagemang, ledarskap och kreativa förmåga och höga servicenivå visat sig vara en god förebild som företagare.