Lantliv och blommor – Maris liv som influencer: "Min passion"

I ett gammalt skolhus i Vallby bor och arbetar en kreativ influenser. På sitt instagramkonto delar hon med sig av bilder från sin trädgård, hus och inredningsprojekt. Men hur är det att jobba hemma hela dagarna? I Kom närmare Enköping är Mari Magnusson gäst och berättar om sin vardag i den lantliga idyllen.

Mari Magnusson driver instagramkontot anangelinmyhome.

Mari Magnusson driver instagramkontot anangelinmyhome.

Foto: Scharlotte Peppare

Enköping2024-06-26 05:00

Från början arbetade Mari Magnusson som assistent åt en inredningsfotograf i Stockholm. Där fick hon sitt öga för hur en lockande bild ska komponeras för att bli spännande. Och med följarsiffror som börjar närma sig 400 000 på sitt instagramkonto "anangelinmyhome" är det ingen tvivel om att hon bjuder in till inspiration.

För de som älskar blommor och inredning i lantlig stil kan det tyckas vara en dröm att hela dagarna gå runt hemma och styla med rekvisita och fotografera. Men för Mari Magnusson som arbetar som influencer är det hennes livsstil och vardag.

– Det är en ynnest att få bo och arbeta här och ta hand om det här huset, säger Mari Magnusson.

Det var när Mari Magnusson och hennes man Finn Magnusson var klara med äventyr i Australien, där de bodde många år, som längtan efter ett hus på landet kom. Då dök den gamla skolan i Vallby upp, söder om Enköping.

Som gäst i Kom närmare Enköping berättar hon om hur ett instagramkonto med tema bakning sadlades om till hennes riktiga passion, som är lantliv. Nu delar Mari Magnusson med sig av odling, matlagning, inredningssamarbeten, vackra blombuketter och pyssel alla själva kan göra hemma. Och allt dokumenteras med hennes bästa vän – kameran.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!