Fru Borg är unik på Enköpings vägar

FRUBORG är en av 17 nya personliga registreringsskyltar i Enköping under 2022. Fru Borg är givetvis ägare till den unika skylten.

Fru Borg och Fru Borg (Therese Borg).

Fru Borg och Fru Borg (Therese Borg).

Foto: Anders Jagemo

Enköping2023-01-17 18:00

Enköpingsbon Therese Borg är väldigt nöjd med sin personliga registreringsskylt. Den stilfulla skylten FRUBORG pryder hennes mörbruna Mercedes E-klass All-Terrain.

Therese som är gift och har behållit flicknamnet Borg fyllde 50 år i somras. Regskylten är en uppskattad 50-årspresent till henne från 14-åriga dottern Bernhardina Pettersson och maken Niklas Pettersson.

– Vi hade pratat lite löst om hur skojigt det är att se personliga skyltar. De lyckades fixa det som en överraskning till min födelsedag, berättar Therese.

undefined
Fru Borg med sin bil med personlig registreringsskylt.

Det krävdes en hel del hemlighetsmakeri för att få till överraskningen. Niklas var tvungen att först registrera den nya skylten på sin bil för att sedan skänka skylten vidare till Therese.

– Han var mycket noga med att bevaka posten, skrattar hon.

Födelsedagen firades i Tiveden och överraskningspresenten överlämnades på plats där. De bytte ut skyltarna direkt och sedan dess kör fru Borg FRUBORG.

undefined
Mercan är Therese Borgs drömbil. Den personliga registreringsskylten var en 50-årspresent från maken och dottern.

Den personliga skylten sitter på fru Borgs drömbil. Hon köpte bilen ny 2018 och har tänkt behålla den livet ut.

– Det är min drömbil. Den går som en klocka och är energisnål. Den är väldigt ekonomisk för att vara en så stor bil och drar bara en halvliter milen på landsväg.

Fru Borg känner sig verkligen hemma med sin unika skylt. Hon berättar att hennes vänner skrattar gott och igenkännande när de ser henne med bilen och den personliga skylten – som speglar hennes personlighet.

undefined
Ingen tvekan om vem som kommer i den här bilen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!