Annonssamarbete med Dina Försäkringar

Här är hemförsäkringen med Sveriges nöjdaste kunder: "Skyddar mycket mer än vad många tror"

Det är många som tror att en hemförsäkring bara gäller skador i bostaden, men det stämmer inte. Det är en billig trygghet som även täcker dina personliga ägodelar som till exempel dator, telefon eller glasögon. "En hemförsäkring är en praktisk försäkring som skyddar mycket mer än bara egendom i bostaden" säger Pär-Anders Rubäck, säljchef på Dina Försäkringar Mitt.

En hemförsäkring ger trygghet både innanför och utanför hemmet.

En hemförsäkring ger trygghet både innanför och utanför hemmet.

Foto: Dina försäkringar

Native2024-03-04 00:01
Detta är ett annonssamarbete.

Det finns massor av försäkringar på marknaden idag. Det är inte enkelt att veta vad som ingår och vad som passar en bäst, men det finns en försäkring som du inte ska tumma på. Oavsett om du bor i ett hus, bostadsrätt eller hyr en lägenhet är hemförsäkringen ett måste. Det menar Pär-Anders Rubäck, säljchef på Dina Försäkringar Mitt.

– Det är många som väljer att strunta i att skaffa en hemförsäkring eftersom de tror att det är dyrt. Faktum är att vår hemförsäkring innehåller allt från ID-skydd om någon skulle stjäla din identitet till försenat bagage på resan, säger han.

Få 10 % rabatt på Dina Försäkringars hemförsäkring - räkna ut ditt pris direkt här

undefined
En hemförsäkring ger trygghet både innanför och utanför hemmet.

Dina Försäkringars engagemang har inte gått obemärkt förbi. Enligt en undersökning har de Sveriges nöjdaste privatkunder.

– Vi har arbetat med försäkringar i nästan 250 år. Vi har en lojal kundbas och vi strävar efter att hålla en hög servicenivå med korta väntetider, säger han.

Pär-Anders Rubäck har själv träffat flera kunder som har varit extra tacksamma över att de har haft en hemförsäkring hos Dina Försäkringar. Han tar upp ett exempel av många.

– En gång fick vi reda på att ett flerfamiljshus brann där vi hade flera kunder. Vi åkte dit så fort vi kunde med filtar och kläder. Sedan påbörjade vi arbetet med att hitta hotellrum. Nästa steg var att hjälpa dem med att hitta nya bostäder så att de kunde återgå till en vardag, säger han.

Dina Försäkringar har Sveriges nöjdaste kunder inom sakförsäkring - läs mer om utmärkelsen här

undefined
En hemförsäkring kan ersätta så mycket. Du får bland annat skydd vid brand, vattenläckage, storm, inbrott, skadegörelse och mycket mer.

Nästan alla känner någon som har tappat telefonen, datorn eller råkat sätta sig på glasögonen. För de som inte har en hemförsäkring kan det bli en dyr historia.

– En hemförsäkring är bra att ha när olyckan är framme, men det ingår fler saker som många inte tänker på. Det handlar bland annat om rättsskydd. Den kan hjälpa till med ombudskostnader och rättegångskostnader om du hamnar i tvist med någon, säger Pär-Anders Rubäck.

Läs mer här om vad som ingår i Dina Försäkringars hemförsäkring - nu får du dessutom 10 % rabatt

undefined
En hemförsäkring täcker även personliga ägodelar, som till exempel telefon och dator.

En hemförsäkring ger dessutom skydd vid brand, vattenläckage, inbrott samt om du skulle bli sjuk på resan. Du ersätts också om du skulle bli rånad på väg hem från till exempel bion. Hemförsäkringen gäller för de som är folkbokförda och står skrivna på adressen.

– Vår hemförsäkring är omfattande. Vi arbetar hårt för att upplysa våra kunder vad som ingår – och att det är enkelt att få hjälp av oss, säger han.

Läs mer om Dina Försäkringar och hitta kontaktinformation till ditt närmaste kontor här

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Enköpings-Posten.