Annonssamarbete med Dina Försäkringar

Succén är tillbaka - de delar ut gratis reflexer till alla Enköpingsbor: "Väldigt uppskattat"

Årets mörkaste period i Sverige är här. Men när varma jackor och skor ska inhandlas är det många som glömmer en viktig detalj, nämligen reflexen. Därför vill Dina Försäkringar Mitt upplysa allmänheten om vikten av att använda reflexer. "Vi delar ut gratis reflexer och reflexvästar varje år. Vi märker att det är en uppskattad satsning bland Enköpingsbor, som vi dessutom tror och hoppas ger resultat", säger Linda Näslund, affärsområdeschef marknad.

Ha i åtanke att reflexer är en färskvara och många reflexer på barns vinteroveraller nöts ner, vilket kan påverka synligheten och funktionaliteten.

Ha i åtanke att reflexer är en färskvara och många reflexer på barns vinteroveraller nöts ner, vilket kan påverka synligheten och funktionaliteten.

Foto: Dina Försäkringar Mitt

Native2023-11-20 08:00
Detta är ett annonssamarbete.
undefined
Det är viktigt att synas i mörkret och en liten reflex kan onekligen göra stor skillnad. För att bidra till en tryggare och säkrare vardag bjuder nu Dina Försäkringar återigen dig och din familj på reflexer.

Det kan vara en skrämmande upplevelse att möta en människa utan reflexer efter en mörk bilväg. Linda Näslund, affärsområdeschef marknad på Dina Försäkringar Mitt, berättar att reflexer kan rädda liv, och är ett enkelt sätt att undvika att skadas.

– Reflexer har stor betydelse. En mörkklädd person utan reflexer syns först på 20 till 30 meters avstånd från en bil med halvljus. Med bra reflexer kan en person upptäckas på cirka 125 meters håll, säger hon.

Dina Försäkringar har de nöjdaste kunderna bland både privat- och företagskunder - läs mer här

undefined
Linda Näslund är affärsområdeschef marknad på Dina Försäkringar Mitt.

Linda Näslund betonar vikten av att använda reflexer i trafiken. Det gäller både vuxna och barn. Förra året delade Dina Försäkringar Mitt ut 25 000 reflexer och 1 700 reflexvästar.

– Vi kontaktade även 200 förskolor i vår region och frågade om de var intresserade av reflexvästar. Det känns bra att vi kan hjälpa både barnen och personalen att synas i mörkret. Vårt mål är att nå ut till så många som möjligt, säger hon.

Klicka här för att beställa reflexer till dig och din familj

undefined
Ha i åtanke att reflexer är en färskvara och många reflexer på barns vinteroveraller nöts ner, vilket kan påverka synligheten och funktionaliteten.

I år pågår kampanjen hela november och en bit in i december. Allmänheten kommer att ha möjlighet att välja mellan två paket. De innehåller två slagband och två klassiska reflexer eller två slagband och två mjuka och barnvänliga reflexer. Du kan också kontakta Dina Försäkringar Mitt om du är intresserad av reflexvästar.

– Vi har reflexvästar för både barn och vuxna, så det finns till hela familjen. Det är viktigt att påminna allmänheten regelbundet om nyttan med reflexer. Det är därför vi fortsätter att dela ut gratis reflexer varje år, säger Linda Näslund och fortsätter:

Linda berättar att Dina Försäkringar Mitt är ett skade- och olycksförebyggande försäkringsbolag. Deras initiativ med att dela ut gratis reflexer är bara en liten del av deras arbete för att upplysa allmänheten kring vad de själva kan göra för att förebygga olyckor.

– Skadeförebyggande är en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vi arbetar även aktivt med bland annat brand- och vattensäkerhet, säger Linda Näslund.

Dina Försäkringar har sina rötter i Sockenbolagen som bildades redan 1768 - läs om försäkringsbolagets spännande historia här

undefined
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Enköpings-Posten.