13 april 2024 15:59
Innebandy

IBF Grillby utslaget efter förlust mot Löjte

IBF Grillby utslaget efter förlust mot LöjteIBF Grillby utslaget efter förlust mot Löjte
16 mars 2024 16:08
Innebandy

Segerlös svit bröts när IBF Grillby vann mot Hagunda IBF

Segerlös svit bröts när IBF Grillby vann mot Hagunda IBFSegerlös svit bröts när IBF Grillby vann mot Hagunda IBF
12 mars 2024 21:47
Innebandy

Tung förlust för IBF Grillby på hemmaplan mot Tobo/Örbyhus

Tung förlust för IBF Grillby på hemmaplan mot Tobo/ÖrbyhusTung förlust för IBF Grillby på hemmaplan mot Tobo/Örbyhus
29 februari 2024 22:07
Innebandy

Saga för tuffa för IBF Grillby - förlust med 3-5

Saga för tuffa för IBF Grillby - förlust med 3-5Saga för tuffa för IBF Grillby - förlust med 3-5

Ombytta roller när IBF Grillby besegrade Väddö

Ombytta roller när IBF Grillby besegrade VäddöOmbytta roller när IBF Grillby besegrade Väddö
25 november 2023 17:33
Innebandy

Målkavalkad och publikfest i det heta innebandyderbyt

Målkavalkad och publikfest i det heta innebandyderbytMålkavalkad och publikfest i det heta innebandyderbyt
De tog säsongens första seger: "Vi är det bättre laget""Många som var nervösa"

Nya inbrott i Enköping – nu är pizzeriorna målet för tjuvarna

Nya inbrott i Enköping – nu är pizzeriorna målet för tjuvarnaNya inbrott i Enköping – nu är pizzeriorna målet för tjuvarna
Fyra restauranger drabbade på olika orterEn person fångad på film vid inbrott
13 november 2023 19:00
Inbrott

Stöldvågen fortsätter – femte inbrottet i samma idrottshall

Stöldvågen fortsätter – femte inbrottet i samma idrottshallStöldvågen fortsätter – femte inbrottet i samma idrottshall
Ungdomslag drabbas när växelkassa stjäls"Vi stärker skyddet på flera ställen"
13 november 2023 03:10
Grillby

Inbrott mot idrottshall – förövare kom in genom fönster

Inbrott mot idrottshall – förövare kom in genom fönsterInbrott mot idrottshall – förövare kom in genom fönster

Förlust för IBF Grillby mot Uppsala Life med 4-6

Förlust för IBF Grillby mot Uppsala Life med 4-6Förlust för IBF Grillby mot Uppsala Life med 4-6
19 oktober 2023 21:48
Innebandy

Förlust på hemmaplan för IBF Grillby mot Vaksala U

Förlust på hemmaplan för IBF Grillby mot Vaksala UFörlust på hemmaplan för IBF Grillby mot Vaksala U
15 oktober 2023 17:04
Innebandy

IBF Grillby släppte in fyra mål i tredje perioden - föll stort mot Fålhagen

IBF Grillby släppte in fyra mål i tredje perioden - föll stort mot FålhagenIBF Grillby släppte in fyra mål i tredje perioden - föll stort mot Fålhagen

Snabb reparation av vandaliserade utegymmet i Grillby

Snabb reparation av vandaliserade utegymmet i GrillbySnabb reparation av vandaliserade utegymmet i Grillby
Enhetschefen: "Jag blev glatt överraskad av att det stod klart"
30 maj 2023 17:00
Brottslighet

Polisjakten på marodörerna – beviset som kan knäcka dem

Polisjakten på marodörerna – beviset som kan knäcka dem Polisjakten på marodörerna – beviset som kan knäcka dem
Efter skadegörelsen i Grillby - vittnen söks
29 maj 2023 17:00

Sabotaget i Grillby – så mycket kan det kosta

Sabotaget i Grillby – så mycket kan det kosta Sabotaget i Grillby – så mycket kan det kosta
"Vi har sett vandalisering förut, men inte så här illa"Polisen söker vittnen
1 april 2023 16:06
Innebandy

Grillby U kvalklart efter seger mot Storvreta Leg

Grillby U kvalklart efter seger mot Storvreta LegGrillby U kvalklart efter seger mot Storvreta Leg