Växande femåring jubilerade

100 besökare och träningssugna kom för att fira när O.G.R. Karate Enköping fyllde fem år. ”Fantastiskt rolig att se att alla våra medlemmar kan träna tillsammans på det här sättet och det funkar”, säger huvudtränare Stefan Neovius.

15 maj 2019 19:30

Den 10: e maj firade O.G.R. Karate Enköping fem år med dunder och brak. Drygt 40 medlemmar i åldern 5 till 59 år tränade tillsammans och samlades sedan med familj och vänner runt pizzabuffé, dansmatta och samtal i dojon, träningslokalen, på Kvartsgatan 12.

Totalt deltog cirka 100 personer i jubileet.

– Det är fantastiskt rolig att se att alla våra medlemmar kan träna tillsammans på det här sättet och det funkar, säger Stefan Neovius, huvudtränare för klubben.

– Finns en träningsglädje, sammanhållning och gemenskap över åldersgränserna, anser Anette Rosén, förälder till en av juniorerna.

Klubben är helt ideell och alla hjälptes åt för att få en lyckad kväll. Medlemmar i alla åldrar hjälptes åt att ställa fram, plocka undan, samt servera vad som tycktes vara mycket uppskattade pizzor.

– Sveriges godaste pizzor, kommenterade Daniel Svennerby, också förälder samt sekreterare i klubben.

O.G.R. Karate Enköping grundades den 10:e maj 2014 och har sedan dess växt snabbt. Nu räknar klubben runt 100 medlemmar och stämningen är god.

– Det är kul att se att barnen trivs och kommer tillbaka. Det är ett tecken på att det görs något bra, säger Niklas Wahlberg, förälder.

Det finns redan nu planer framåt i tiden också.

– Fem år är ju egentligen bara barnet, men för oss som varit med sen början är det fantastiskt roligt att se att det går så bra och att våra medlemmar trivs. Vi har redan börjat tänka lite smått på 10-årsjubileet men det kommer många andra stora event på vägen dit också, säger Sofia Neovius, barntränare och före detta ordförande i klubben.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Red: EP-sporten