Och det är en tuff match som väntar, åtminstone om man ser till tabelläget. Det är dock inget som skrämmer tränare Andreas Olofsson och EIBK.

– Jag blev inte imponerad i första mötet, även om vi förlorade. Vi ledde med 3–1 och tappade, så den förlusten tycker jag enbart berodde på att vi spelade dåligt.

Man kommer in till fredagens match med gott självförtroende. Inga förluster på de sex senaste matcherna, och senast mot Björklinge blev det seger.

– Men vi kan inte starta som senast och hamna i underläge med 3–0, absolut inte på bortaplan. Det gäller att vi kommer upp i vår standard. Men vi känner att vi blivit mer samspelta och kommit in i det nu, menar Olofsson.

Du har pratat en del om bristande självförtroende. Har ni fått en boost de senaste matcherna?

– Ja, det tycker jag. Vi har fått det självförtroende som behövs. Med det sagt så finns det fortfarande saker att jobba på. Jag är inte helt nöjd med defensiven. Vi gör mycket mål, men släpper också för mycket. Gör man nio mål framåt ska man inte behöva förlora. Men mycket tycker jag har fallit på plats.

Laget har dragits med skador och sjukdomar de senaste veckorna, men nu ser det ljusare ut.

– Det är bara Oscar Edbom som saknas. Sedan kommer vi att flytta om lite i formationerna, Jonathan Piispanen kommer att gå in som center i förstalinan, medan Simon Äng går ner på Jonathans plats i den andra. Det är något vi tränat på och som fungerat bra, säger Andreas Olofsson.