Efter att tidigare ha gjort klart med Felix Ljungberg från IK Sirius, har klubben nu fått två nya underskrifter inför den stundande säsongen.

Det handlar om Derman Dölek, 17, och Philip Oldin, 20.

Dölek kommer närmast från Västerås SK, medan Oldin efter att ha spelat i Sirius akademi spelat med amerikanska Peachtree City Moba.

Artikelbild

| Detsamma gäller Philip Oldin, tidigare i bland annat Sirius Akademi.

– Deman är en ung spelare som har varit med sedan i december och kört med oss. Det har sett bra ut och det är en spännande spelare med fin potential, kommenterar tränare Martin Andersson.

– Philip är även han en snabb och rapp spelare som trivs med bollen och som är lite av en duracellkanin.

Derman Dölek bor till vardags i Enköping och det var en stor anledning till att valet föll på Enköpings SK.

– Jag bor i Enköping och jag kände att jag ville spela för min hemstad. Tiden i Västerås var mest för min egen utvecklings skull, men nu ville jag hem och spela.

– Det har känts jättebra under de här månaderna som jag varit här. Jag har kommit till ett lag som erbjuder träningar som jag verkligen älskar, säger Derman, vars bror Tunahan Tufan "Tuffe" Dölek spelar i Fanna BK den kommande säsongen.

Vilken bild har du fått av laget under de här månaderna?

– Att det är ett riktigt bra lag jag kommit till, med riktigt bra spelare. Jag tycker att jag har fått en bra kemi med grabbarna och med Martin – gillar verkligen hans sätt att driva träningarna på, med mycket tempo och ett passningsinriktat spel.