Wallby tog sig till final efter närmast makalös dramatik. Laget vann den första semifinaldragningen mot Unnaryd/Hovmantorp men förlorade omgång två. Och det var även motståndarna som vann lottningen inför den tredje och avgörande dragningen och valde sin vinnande sida.

Unnaryd/Hovmantorp fick tidigt en varning, det fick Wallby också. Och Enköpingslaget var nästan hela tiden i underläge. Men en andra varning på motståndet gjorde matchen oerhört spännande. När Unnaryd/Hovmanstorp var några centimeter från seger åkte de på sin tredje varning vilket gav Wallby segern (naturligtvis var Wallbys makalösa kampvilja en stor anledning till att varningen kom).

I finalen var dock Löftadalen lite starkare. Dessutom satt säkerligen Wallbys tuffa semi i både armar och ben. Även om Löftadalen fick slita rejält under de båda dragningarna var Wallby aldrig riktigt nära utan förlorade med 0–3 och tog därmed silver i 640 precis som förra året.

Stenungsund/Wallby tog hem bronset i damernas 540 kg. De kom trea i grundomgångarna och ställdes mot Hovmantorp i semifinalen som tyvärr förlorades. I bronsmatchen mot Löftadalen var det dock aldrig någon diskussion. Stenungsund/Wallby körde över motståndet helt och tog hem bronset mycket övertygande på någon minut.