Enduroföraren Emelie Karlsson nådde inte ända fram under helgens EM-deltävling i Skövde.

Efter två andraplatser, både under lördagen och söndagen, så slutade hon totaltvåa och fick med sig 34 EM-poäng tillbaka från Sverigebesöket.

Efter den första dagen var hon inte helt nöjd, trots en bra placering.

Artikelbild

| För en dryg månad sedan kom Alexander Gunnerheim sexa i Novemberkåsan. På onsdag finns han sannolikt på startlinjen när KM inleds.

– Med tanke på förutsättningarna borde jag vara nöjd, men jag vill ju vinna. Det har inte alls gått som jag velat, sa Karlsson till Race Magazine.

Karlsson pressade länge ledaren Sanna Kärkkäinen under den andra dagen, men en krasch på dagens andra varv gjorde att hon tappade värdefull tid.

I junior E1 stod Götaföraren Alexander Gunnerheim för bra prestationer.

Han slutade på tredjeplats den första dagen och på en fjärde under den andra. Totalt slutade han som fjärde man. Han tider innebar dock att han var snabbast totalt av Götaförarna.

En annan Gunnerheim, nämligen Felix, körde in som tolfte man under den första dagen och som tionde under den andra.

Poäng plockade även Lukas Wärn under den andra dagen. Han gjorde sin första EM-tävling och körde in som femtonde och trettonde man under helgen. Hampus Görl, William von Schantz och Marcus Moilanen kämpade väl och tog sig i mål under båda dagarnas tävlingar.

För Lukas Vågberg slutade det dock värre. Efter en vurpa tvingades han bryta tävlingarna.