I den första halvleken såg det dock ut som om Södra Trögd skulle kunna överraska. De hade spelat mycket inspirerat och ledde med 5-4.

I den andra halvleken svängde matchen och på bara några minuter gick Nordia från underläge till en ledning med 8-5. På dessa minuter avgjordes troligen matchen. Nordia såg sedan till att man höll försprånget.

Lagledaren Lennart Wicksell i Södra Trögd kunde inte förstå hur tjejerna kunde spela så dåligt i andra halvlek. "Så illa som vi spelade i andra halvlek brukar vi inte göra - man får förresten bara inte spela så dåligt. Det var ett uselt spel från vår sida både i försvar och anfall, vi spelade helt enkelt allderles för tamt", sade Lennart Wicksell.

Lagledaren för Nordiadamerna, Håkan Lind, tyckte att det var en match med två helt olika ansikten i de två halvlekarna. "Vi spelade både slappt och okoncentrerat i första halvleken, men det tog tydligen bara en halvlek att komma igen efter all julmat", sade Håkan Lind.

Bästa intrycket i Nordialaget gjorde Lotta Bäärnheilm som sköt in sju mål på motståndarlaget. Ulla-Karin Ahlin var inte sämre hon, fyra mål i mål för henne. Ann-christin Landström och Carin Säfström bidrog också med varsit mål för Nordia.

Bäst i Södra Trögd var målvakten Jaquette Palm. Laget gjorde nio mål, målgörare var Birgitta Lennartsson 5 mål, Carina Wicksell, Christina Holm, Evy Loberg och Ann-Marie Höljer gjorde ett mål var.