– Det är ju lite vinna eller försvinna varje match just nu. Sirius är ett av de bästa lagen i serien, så det blir en svår nöt att knäcka, säger Lokets tränare Anders Iggström.

När lagen stötte på varandra under hösten satte Sirius stopp för Lokomotivs långa vinstsvit och såg till att den stannade vid 29 raka matcher.

Men det var en jämn match.

– De utnyttjade våra misstag den matchen, och vi hade otroligt svårt att få in bollen. Deras målvakt storspelade verkligen den gången.

Vad blir nycklarna för er den här gången?

– Vi vet ju inte riktigt vilket lag de kommer med, men i och med hur tabellen ser ut i nuläget antar vi att de ställer bästa möjliga lag på benen. Men jag tycker att vi är ett bättre lag än dem.

– Hur som helst blir det viktigt att värdera i spelet. Vi är ett offensivt lag, men ibland kanske FÖR offensiva. Vi måste hålla koll och inte gå med för många spelare offensivt så att de kan vända spelet mot oss. Sedan blir det viktigt att vi är heta på returerna och belastar med folk framför deras mål.

Om Sirius kommer med bästa möjliga manskap så gör "de rosa" samma sak.

– Vi ställde in en träning i veckan på grund av magsjuka. Vi får se om alla är 100 procent, men som det ser ut just nu så kommer vi kunna ställa det bästa laget på benen, avslutar Anders Iggström.