"Hoppas att det kan lossna nu"

Precis som laget har det varit upp och ner. Så summerar EHF:s skarpskytt Anton Lindblom sin säsong. "Har varit helt okej - det är väl så man kan sammanfatta", säger han.

Anton Lindblom önskar mer av sig själv under fortsättningen av handbollsettan.

Anton Lindblom önskar mer av sig själv under fortsättningen av handbollsettan.

Foto: Robin Widing

Handboll2019-11-14 20:00

Förra omgången innebar hemmapremiär för Enköpings HF efter fem raka bortamatcher i seriestarten. Laget såg ut att njuta rejält när man slog HK GP med tio bollar. Bäst av alla tycktes Anton Lindblom trivas, och skarpskytten var i princip felfri från både nio meter och straffpunkten.

– Självklart var det kul att äntligen få komma hem och spela – det hade vi ju inte gjort sedan kvalet mot Kungsängen i våras. Klart man var taggad, säger han.

Hur ser du på din och lagets inledning?

– Det har väl gått lite hand i hand, kan man säga. Det har varit helt okej, inte toppen och inte dåligt. Men vi har haft så många bortamatcher så det har varit svårare, såklart. Tycker kanske att vi borde tagit ett par poäng till. 

– Nu kändes det bra senast och förhoppningsvis kan det väl lossna lite för både mig och för laget. Att vi kan komma igång lite.

Fredagens motståndare HF SIF är ett bekant lag för Enköping och man kan varandra väl.

– De precis som vi har ett ganska ungt lag och vi har ju spelat mot dem väldigt mycket. Tror att det kommer att avgöras på vilka som har den rätta dagen och vilka som förberett sig bäst.

Hur har ni förberett er?

– Som en vanlig vecka hittills och den har känts bra. Vi har ju en träning kvar (torsdag) som vi säkert kommer slipa ännu mer. Ska bli kul med match och vi ska kriga för att ta två poäng.

Matchdags

HF SIF – Enköpings HF
Division 1 Herr Norra
Fredag 18:30, Vikingahallen A

Karta: Vikingahallen
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!