Ja, Mantorp som redan innan matchen var klara för kval till Allsvenskan blev en för svår nöt att knäcka den här kvällen.

Också mycket beroende på att EHF inte riktigt kom upp i samma standard som i de senaste matcherna.

– Det är inte så mycket att säga egentligen. Den här matchen är inte så mycket att hurra för, säger tränare Anders Skogäng efter matchen.

Det var två halvlekar som i mångt och mycket liknade varandra. Enköping började bra i båda, men eftersom tappade man sin intensitet och därmed också i målprotokollet.

– Vi släppte igenom alldeles för mycket och för enkelt i defensiven. Framåt gör vi ändå 27 baljor, så där såg det bra ut. Men försvarsspelet var definitivt det som fällde oss ikväll.

Det här var den sista matchen för säsongen för ett EHF som haft en tung säsong, både sett till förutsättningar och resultat.

Om du ska sammanfatta – vad säger du om säsongen?

– Utifrån förutsättningarna är vi absolut inte missnöjda, även om vi inte är helt nöjda heller. Men killarna har gjort en fantastisk insats och lagt ner hårt jobb under hela säsongen. Vi har haft några matcher där vi inte varit bra, ikväll var en av dem, men vi har jobbat med utvecklingsmål hela säsongen och sett ur det perspektivet har vi gjort det bra, avslutar Skogäng.