ESK visade dock knappast någon division två-form när laget fick storstryk med 2-8 mot Enskede senast - men Jonathan Böckert lovar bättring och är inte orolig inför seriestarten.

– Jag kan lova att sådär kommer det inte att se ut något mer. Samtidigt som de var bra, så gjorde vi en riktig plattmatch. Jag är inte orolig alls, jag tror fullt ut på vårt lag, och tror att vi kommer att göra en bra säsong, säger Jonathan Böckert.

ESK har chans till snabb revansch till helgen när man möter FOC Farsta hemma.

– Alla är väldigt taggade att visa att förra matchen var en riktig plattmatch, och det kommer att sporra oss till att spela bättre, säger Jonathan Böckert.

Under 2018 var han många gånger tungan på vågen för ESK med sin målfarlighet. Till slut landade han på 18 mål i serien - och hoppas kunna ligga där även den här säsongen. Trots en högre nivå.

– Jag gjorde 14 mål för Skiljebo när vi spelade i division två. Jag hoppas kunna bidra lika mycket i division två nu med Enköping, och framförallt då i målfabrikationen. Det är mitt mål i alla fall, säger Jonthan Böckert.

Det är mindre än en månad kvar till att serien drar igång. Den 6 april möter ESK just Skiljebo hemma i premiären. Böckert hoppas och tror att ESK kan hävda sig väl även i division två.

– Det ska bli kul att komma igång med seriespelet. Personligen har jag alltid höga mål. Samtidigt är vi nykomlingar och tar vi en plats i mitten är det bra. Men när man väl är igång med säsongen, så siktar man alltid mot toppen, säger han.