Finstämd underhållning i Grillby

SPF seniorerna Grillby bjöds på finstämd underhållning om kärlek i alla former i Tallgården Grillby.

Ann Såthe sjöng till gitarr om kärlekshistorier i olika former, roliga och tänkvärda, med trevligt berättande till.

Ann Såthe sjöng till gitarr om kärlekshistorier i olika former, roliga och tänkvärda, med trevligt berättande till.

Foto: Eimer Bohman

Familj2019-11-06 07:30

Närmare femtio personer i SPF seniorerna Grillby, samlades i stora hörsalen i Tallgården Grillby där de hälsades varmt välkomna av ordförande Bengt Thorsell. Vi hade glädjen att hälsa tre nya medlemmar välkomna i gänget, och flera är på gång.

Barbro Roskvist inledde med att berätta om hur det är att vara i behov av rullstol vid resor där flyget står med motorerna på och väntar, mycket dråpligt som hände vid en resa nyligen, vilket rev ner starka applåder. Rune Haag berättade om de resor han jobbar med just nu och tog upp intresseanmälningar, resultatet visade att han jobbar vidare med arrangemanget, resorna brukar vara mycket populära.

Så var det dags för dagens vissångare Ann Såthe att sjunga till gitarr om kärlekshistorier i olika former, roliga och tänkvärda, med trevligt berättande till. Roligt att det finns så duktiga förmågor i trakten som inte bara sjunger kända låtar av kända låtskrivare utan även letar rätt på gamla visor med bra texter som finns bevarade ute i bygderna. Ann Såthe fick blommor och varma applåder. Den duktiga kaffegruppen dukade  fram kaffe med mycket goda mackor och gokakor till. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!