Förra året hade Återsken ett hektiskt år med många järn i elden. Under våren presenterade man sin 25:e show på Bahcohallen, Voulez Vous. A tribute to ABBA. Den drog 4000 besökare. Till julkonserten i Västerledskyrkan kom 1200 personer. Räknar man med framträdandet i Skolparken har närmare 10 000 personer hört Enköpings showande kör under 2017, då kören kunde fira 20 år som showkör. Körens show på Joar Blå 1997 hette Motown Collection.

Nu är det nytt år och nya utmaningar. Marcus Dannvik, körledare och producent, arbetar vidare med sin kurs Återsken Vox, som under våren är fulltecknad och har ett 15-tal på kölistan. Han planerar för årets julkonsert och just nu intensivt för vårens stora show, den 26:e i ordningen, med musik av Elton John, en av de mest framgångsrika artisterna genom tiderna, invald i Rock and Roll Hall of Fame år 1994.

– Han är en otroligt uppskattad artist och en mångsidig konstnär med en 50-årig karriär, säger Marcus Dannvik.

Elton John har förutom egen sångkarriär gjort sig känd som låtskrivare för andra artister och har skrivit musik för film och musikal.

– Vi satsar på Eltons egen musik från 70-tal och framåt och vill ge en bild av artisten och låtskrivaren.

John Elton blev känd för sina speciella kläder, så speciella att han 1976 valdes till årets sämst klädda i USA. Men några Elton John kopior i spektakulär klädsel kommer vi inte att få se. Däremot kommer kören i vanlig ordning att arbeta fram sitt eget stuk på scenkläderna, anpassade till föreställningens låtar och koreografin.