Nu finns de unika eltransportbilarna hos Aros Auto Enköping

Med låg ägandekostnad, hög driftsäkerhet och stor lastkapacitet har Maxus eltransportbil gjort entré på den svenska marknaden.

Sedan Aros Auto Enköping tog in Maxus i sitt sortiment har de fått många förfrågningar och stor uppmärksamhet så snart de visat upp bilen.

Sedan Aros Auto Enköping tog in Maxus i sitt sortiment har de fått många förfrågningar och stor uppmärksamhet så snart de visat upp bilen.

Foto: Mediehuset UNT

Native2021-10-26 08:50
Detta är ett annonssamarbete.

Aros Auto Enköping var bland de första i Sverige att bli återförsäljare till den nya transportbilen som är hundra procent eldriven. 

— När vi fick förfrågan om att ta in Maxus i vårt sortiment var det ingen tvekan om saken – självklart skulle vi göra det. Eldriftsmässigt är de klassledande i sin storlek, både på hur långt man kommer på elen och i last- och dragvikt, berättar Patrik Axnér på Aros Auto Enköping. 

I lite mer än ett år har Aros Autos kunder kunnat ta del av Maxus samling av eltransportbilar. Det som är unikt med just dessa bilar är att de är framtagna som elbilar och inte ombyggda bensin- eller dieselbilar. 

— Maxus har bra nybilsgarantier på fem år eller 10.000 mil respektive batterigaranti på åtta år eller 16.000 mil, och passar såväl bud- som hantverkarfirmor. Hittills har vi fått väldigt bra respons på bilarna, menar Patrik. 

undefined
— Omställningen till eltransportbil var lättare än vi trodde, berättar Pontus Heimerson på Humana Sverige.

En av de som valt att investera i en Maxus eltransportbil är Pontus Heimerson på Humana Sverige, som har en rikstäckande klädinsamling och fyra secondhandbutiker runt om i landet. Sedan januari 2021 har de använt transportbilen till att leverera varor från sitt huvudlager ut till sina butiker. 

— För oss är transporterna verksamhetens blodomlopp, men det är inte ett sunt blodomlopp när vi släpper ut så mycket avgaser. Vi valde därför att satsa på Maxus eltransportbilar och har sedan dag ett inte varit annat är nöjda med vårt val, berättar Pontus. 

Som den miljö- och biståndsförening Humana Sverige är, har el alltid varit eftersträvansvärt. Det som tidigare satt en del käppar i hjulet har varit elbilars räckvidd och inköpspris, något som Maxus visat sig vara bättre på. 

— Priserna är på väg ner och räckvidderna ökar. Vår Maxus har levererat fullt ut på alla aspekter och fyller sitt syfte. Omställningen till eltransportbil var lättare än vi trodde och vi blev positivt överraskade av detta, och vi kommer fortsätta att sträva efter en helt elektrifierad fordonsflotta, berättar Pontus. 

undefined
— Hittills har vi fått väldigt bra respons på bilarna, menar Patrik Axnér.

Sedan Aros Auto Enköping tog in Maxus i sitt sortiment har de fått många förfrågningar och stor uppmärksamhet så fort de visat upp bilen. Patrik menar att marknaden börjar göra sig alltmer redo för övergången till elbilar och att vi förhoppningsvis snart kommer att få en ketchupeffekt på det hela. 

— Vi ser hur intresset ökar på personbilar så det är nog bara en tidsfråga innan det slår till ordentligt även på firmabilar. Att använda sig av eltransportbilar är inte bara ett bättre alternativ för miljön, det är även en bra varumärkesstärkning att visa att man gör vad man kan, menar Patrik. 

Pontus fyller i: 

— Vi vill visa att vi menar allvar med att försöka vara med i hela linjen av miljömedvetenhet och inspirerar gärna andra till att göra detsamma. Därför skulle vi definitivt rekommendera Maxus eltransportbilar. Det fungerar felfritt för oss som åker en hel del sträckor varje dag, så varför skulle det inte fungera för andra? 

Vill du veta mer?

Maxus Eltransportbilar är 100% eldrivna och har en klassledande räckvidd på upp till 34,4 mil. Bilarna kommer i modellerna: 

✔️ e-Deliver 3

✔️ e-Deliver 9

✔️ EV80

✔️ E-Deliver 9 Chassi

Läs mer på www.arosauto.se/maxus 

Karta: Aros Auto Enköping AB
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Enköpings-Posten.