Svar till B.Bäck EP den 12 juli.

Du skriver att det var de svenska arbetarna som såg till att vi fick allmän rösträtt och visst var det väl så. Tycker du då inte att de ska få utnyttja den rösträtt som de själva har skapat? Du skriver om nynazistisk anknytning hos SD. Jag skriver om socialdemokrater som uppmärksammats för sitt samröre med turkiska fascister. Du kanske skulle förklara för mig vad det är för skillnad på svensk nynazism och turkisk fascism när det gäller människosyn. Du skulle också kunna förklara för mig hur Socialdemokraterna under andra världskriget behandlade de Hitlermotståndare som vågade yttra sig. Du skriver att SD vill kasta ut alla invandrare. Det där är helt fel.

SD vill inte försörja ”unga män som reser från demokratier utan krig, som saknar flyktingstatus och som tror att Europa är en enda stor bankomat”. Orden kommer från SVT:s Erica Bjerrström som också säger att 90 procent av flyktingströmmen utgörs av migranter på jakt efter ett bättre liv. FN säger i detta fall att endast 3 procent är verkliga flyktingar. SD vill att dessa skattepengar, som dessa människor lurar till sig, skall gå till att på plats hjälpa människor i utsatta länder. Du skriver att de som röstar på SD skall ta sig en tankeställare. Jag tycker att du skall ta dig en tankeställare.

Varför lämnar så många arbetare Socialdemokraterna till förmån för SD? Har du försökt att ta reda på det? Om inte, så är det hög tid att du gör det. Om du vågar fråga dem. För jag tror nämligen inte att du vill höra deras svar. Till sist detta tjat om den så kallade ” järnrörsskandalen”. Vem blev slagen och vem blev dömd?