Insändare Den 1 mars kl. 08.00 opererade jag bort min gallblåsa på Enköpings lasarett. Från att jag satte foten på kirurgavdelningen till att jag lämnade behandlades jag så bra. Har aldrig träffat på en hel avdelning inom sjukhuset som behandlar en så fint. Personalen som tog emot, skrev in än, narkossköterskan som skulle göra allt för att jag skulle må bra och inte vakna frusen, narkosläkare som hade humör, operationsläkarna som träffade mig innan och efter operationen och sist men inte minst personalen på uppvakningen. Så fantastiska uppvakningen var. De fanns där bara jag sa något, de stressade inte, smekte mig över kinden, var så lugna, trevliga och ödmjuka.

Det fanns inget negativt med Enköpings lasarett. Blir man hänvisad dit så ta chansen och opereras där för man kan aldrig hitta en hel avdelning inom sjukvården som behandlar en som en prinsessa.

Tack alla som jag träffade och som tog hand om mig så fint. Det är såna som ni som gör skillnad och som får en att känna sig välkommen och trygg. Tack ni är bäst